Ungheneancă găsită moartă în mașina iubitului

deces
Captură: Canal 3

A fost găsită fără suflare în dimineața acestei zile. O tânără și-a dat duhul în maşina iubitului. A rămas peste noapte în automobil, dar nu a mai apucat zorii zilei.
Rudele tinerei au povestit despre starea precară a sănătății sale, care s-a deteriorat simţitor în ultima vreme. Durerile din zona plămânilor au devenit pentru ea o povară de nesuportat. Originari din satul Cornești, raionul Ungheni, fata și iubitul ei au închiriat un apartament în Sectorul Buiucani al Capitalei, unde trebuia să stea pe durata tratamentului. Seara trecută, aproape de miezul nopții, când au ajuns la domiciliul lor provizoriu, tânăra a refuzat să înnopteze în apartament.
Iubitul său susține că fata se simțea foarte rău și a preferat să rămână peste noapte în mașină. Îi venea greu să se deplaseze. Dimineața, tânărul a găsit-o moartă, întinsă pe bancheta din spate. Deznădăjduit, a anunțat oamenii legii, care cercetează acum cazul tragic.
Cadavrul a fost examinat de medicul legist, care nu a depistat urme de moarte violentă. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la Centrul de Medicină Legală, unde va fi efectuată expertiza și va fi stabilită cauza exactă a decesului.
Sursa: Canal 3


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *