Pleacă de la Leancă și cere scuze de la consăteni că i-a mințit

leancaIon Popa, consilier local din satul Măgurele, raionul Ungheni, care a candidat, acum un an, pe listele Blocului electoral ”PPEM- Iurie Leancă”, a anunțat oficial că se retrage din formațiune și că, de acum înainte, va fi consilier independent.
Anunțul vine după decizia Partidului Popular European din Moldova de a face coaliție cu majoritatea parlamentară din Parlament. ”Îmi cer iertare de la consătenii mei pentru faptul că, din lipsă de informație, i-am dus în eroare despre ”isprăvile „acestui individ pe numele Leancă”, a mai spus dînsul.
Ion Popa susține că, deși au muncit mult în campania electorală, reușind la Măgurele un succes incontestabil: alegerea în funcția de primar al unui reprezentant al PPEM, Sergiu Bodrug – unicul din raionul Ungheni de pe lista PPEM, nimeni nici măcar nu i-a felicitat, inclusiv Iurie Leancă. Nu au fost susținuți nici ulterior în demersurile lor.
Ion Popa este inginer constructor de profesie, a activat în birouri de arhitectură la Chișinău și Strășeni, după care s-a retras în satul său natal. Este autorul unui monument la intrarea în satul Măgurele, pe care l-a realizat cu o săptămînă în urmă. În prezent, lucrează și asupra unei monografii despre Măgurele.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *