Horoscop săptămînal. 25 – 31 iulie

horoscopBerbec
În această săptămînă, două lucruri sînt importante: banii și munca. Să fiți atenți la vorbele care circulă pe la spate. O perioadă ideală pentru călătorii, deci e bine să vă faceți planuri în acest sens. Se rezolvă problemele de ordin emoțional.
Taur
Dorința de a face bani din piatră seacă va crește într-un mod incredibil și, ce e interesant, vă vor veni idei care îi vor uimi pe cei din jur. Clarificați o serie de probleme de natură emotională. Veți avea o perioadă încărcată în a doua parte a săptămînii.
Gemeni
Apar încercări grele în sectorul carierei și va trebui să fiți ochi și urechi la tot ce se va întîmpla. Lucrurile, însă, se vor așeza în scurt timp. Din punct de vedere financiar, aveți gînduri mari. E posibilă o epuizare nervoasă.
Rac
Se încurcă lucrurile pe toate planurile, din cauza incapacității tale de a recunoaște că greșești. Te așteaptă o săptămînă în care va trebui să treci multe examene, iar unele dintre ele ți le vor da chiar prietenii.
Leu
Contradicțiile predomină mai ales la începutul săptămînii. Situația financiara va fi destul de neclară și asta, pentru că nu veți avea suficientă inspirație ca să vă drămuiți bine banii. Atenție la stările de epuizare.
Fecioara
Tensiunile interioare vor atinge un punct înțelept. Te vei certa tu cu tine, dar cu argumente. Tu îți vei plînge de milă, dar tot tu te vei îmbărbăta. Așadar, scapi de depresie, dar rămîi cu presiune pe cap.
Balanța
Nevoia de a evada din realitatea anostă, fără culori, va fi foarte mare, mai ales acum că e vară. Veți fi predispuși la tot felul de schimbări benefice pentru sufletul tău, dar nu vă prea solicitați.
Scorpion
Trebuie să faceți ordine în relațiile afective, mai ales dacă ați avut discuții aprinse în ultima vreme cu prietenii, rudele sau chiar cu persoana iubită. Unele lucrări pe care le-ați început anterior pot fi încetinite. Atenție la accidente!
Săgetător
O săptămînă tensionată. Casa Banilor va suferi mici modificări, iar ajustările inevitabile ce vor apărea nu vă vor favoriza, dacă vreți să finalizați anumite proiecte. Fiți atenți la dispute cu colegii de serviciu sau vecinii.
Capricorn
Îndoielile, ezitările și dorința de a face ceva cu viața vor persista și în perioada următoare. Va fi o mică perioadă de restriște, însă totul va trece, veți vedea. Dușmanii sînt mulți și nemiloși, se fac jocuri în scopuri nu tocmai ortodoxe.
Vărsător
Se clarifică o serie de aspecte legate de drumul dumneavoastră în viață: loc de muncă, poziție socială, imaginea în fața partenerului și a prietenilor. E o săptămînă destul de bună, din toate punctele de vedere.
Pești
Schimbările sînt foarte bune, deci profitați de ele. Aveți tendința să îi judecați pe alții. Ar fi bine să vă stăpîniți acest impuls. Deciziile pe care le veți lua sînt menite să vă ajute să mergeți mai departe.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *