Horoscop săptămînal. 20 – 26 iunie

horoscopBerbec
Vei fi ceva mai sensibil ca de obicei și asta pentru că nu vei reuși să înțelegi unde greșești în raport cu prietenii tăi. Apar o serie de probleme serioase în plan amoros. Nici la muncă nu o duci foarte bine, însă lucrurile reușesc să se tempereze pe final de săptămînă.
Taur
Vei reacționa ceva mai imprevizibil din cauza anumitor îndoieli firești pe care le vei avea. Nu te va interesa altceva decît liniștea ta interioară și asta va trebui să faci de acum încolo, să te axezi pe nevoile tale sufletești.
Gemeni
Descoperi oamenii de lîngă tine altfel. Reușesti să te împrietenești cu persoane pe care pînă acum nu le-ai bagat în seamă pentru că îți demonstrează o serie de lucruri importante pentru tine.
Rac
Familia te cheamă la ea și vei avea la dispoziție cîteva zile numai bune pentru a te împăca cu anumite rude. Te vei regăsi așa cum erai tu în copilărie și vei face tot posibilul să promiți numai lucruri de care să te poți ține.
Leu
Vei fi foarte vesel toată săptămîna. Tonusul tău bun îi va molipsi și pe cei din jur. Această energie pozitivă care te va cuprinde trebuie să îți ofere mai multă încredere în forțele proprii pentru viitor.
Fecioara
Sentimentul de panică va fi la tot pasul, chiar dacă nu vei avea motive să te îngrijorezi foarte tare. Vei fi căutat de o serie de persoane care chiar au nevoie de ajutorul tău, însă nu vei fi disponibil tot timpul.
Balanța
Te vei angaja într-un proiect de mare anvergură și vei reuși să stabilești noi recorduri din punct de vedere profesional. Vei obține bani frumoși datorită ingeniozității tale. Zile favorabile: luni și duminică.
Scorpion
Tensiunea va continua și în săptămîna următoare. E firesc să continui să fii susceptibil cîtă vreme nimeni nu îți dă dovada că este sincer cu tine. Mergi cu scepticismul înainte, dar nu exagera. Sunt și lucruri frumoase pe care trebuie să le iei în considerare și nu le observi.
Săgetător
Îți îmbunătățești relația cu apropiații. Faci pași importanți pentru a atenua conflictele din familie. Cei din jur te vor aprecia pentru deciziile bune pe care le vei lua în viața personală.
Capricorn
Te retragi pentru a reintra în scenă și asta e cea mai bună soluție la care te poți opri. Nu te lăsa copleșit de ‘bunele intenții’ ale anumitor persoane. Stai retras o vreme și analizează totul cu atenție.
Vărsător
Stabilești noi țeluri de atins și asta e tot ce contează pentru tine. E foarte posibil să începi cursuri noi, să te remarci într-un domeniu de care fugeai pînă acum. Zile favorabile: luni, marți și miercuri.
Pești
Pot apărea mici probleme în cuplu, însă nu este cazul să disperi. Săptămîna va fi foarte bună în linii mari. Reușești să rezolvi și anumite probleme financiare și investești bani în proiecte importante.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *