Toată lumea, hai la ”Velo-Maraton”!

Imagine simbol: www.moldovenii.md

Imagine simbol: www.moldovenii.md
Imagine simbol: www.moldovenii.md

Vești bune pentru nisporeneni, în special pentru cei pasionați de mersul pe bicicletă. După ce, anul trecut, peste 250 de bicicliști din orașul Nisporeni au făcut înconjurul localității, iată că și în acest an, pe 22 mai, la ora 11.00, ei sînt așteptați în piața Ștefan cel Mare și Sfînt din Nisporeni să repete experiența frumoasă.
Anunțul a fost făcut de către Clubul liceenilor din Nisporeni, care se va ocupa de organizarea acestei acțiuni, în parteneriat cu primăria locală.
”Velo-Maratonul” din acest an se va afla deja la ediția a doua. Anul trecut, organizatorii  declarau sus și tare că își doresc ca acest eveniment să devină unul tradițional, căci astfel este promovat modul sănătos de viață, mișcarea, dar și protecția mediului. Iată că, deocamdată, ei se țin de cuvînt.
În acest an, organizatorii și-au propus să adune și mai multă lume la eveniment și speră că vor reuși.
Apropo
Și anul trecut, și în acest an, ziarul ”Expresul” va fi partener media al ”Velo-Maratonului” din Nisporeni. Vom fi alături de cicliști, de toți cei ce vor participa la eveniment și vom prezenta, ulterior un reportaj foto de la fața locului.
Deci, pe 22 mai, toată lumea la Velo-Maraton!


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *