Încă unui automobil de marca Toyota Corolla i-au fost sustrase roțile la Ungheni

masina
Mașina pusă pe butuci pe strada Decebal. Foto: Igor Diaconescu via Facebook

După ce am scris anterior despre o infracțiune de pe strada Decebal din Ungheni, în urma căreia un automobil de marca Toyota Corolla a rămas fără roți, a mai fost depistat un astfel de caz, de data aceasta pe strada Ion Creangă. De notat faptul că și în al doilea caz, mașina pusă pe butuci este la fel o Toyota Corolla. Ambele infracțiuni au avut loc în noaptea din 8 spre 9 martie.
Inspectoratul de poliție Ungheni, anunță pe pagina sa de Facebook că poliția întreprinde toate măsurile speciale de investigație pentru identificarea făptuitorilor și atragerea lor la răspundere penală.
Pentru fapta comisă, indivizii riscă o amendă de până la 20 000 de lei sau închisoare de până la 4 ani.
Totodată, IP Ungheni îndeamnă cetățenii:

  • să-și doteze mașina cu un sistem de alarmă pe bază de senzori, ce se aplică pe geamuri și capote și care este foarte eficient;
  • să parcheze automobilul pe timpul nopții numai în locurile iluminate și vizibile;
  • să se asigure că automobilul este în siguranță, chiar dacă lipsesc doar câteva minute;
  • să nu lase în locuri vizibile obiecte tentante pentru hoți (genți, borsete, telefoane mobile etc);
  • să inscripționeze numărul de înmatriculare al automobilului pe obiecte ușor demontabile, pentru a putea identifica și recupera bunul sustras mai ușor;
  • să fie precauți în alegerea atelierelor de reparație, în special celor neautorizate, pentru că ar putea să fie făcute mulaje după chei.

În cazul în care sunteți martorul unei spargeri sau răpiri de automobil sau dacă ați devenit victima unor asemenea infracțiuni, apelați imediat la ajutorul Poliției la numerele de telefon 9-02 sau 2-29-80.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *