Horoscop săptămînal. 22 – 28 februarie

horoscopBerbec
La început de săptămînă, vei avea o mulțime de idei noi. Important e să le dai glas. Doar așa vor ști și cei din jur de ce ești capabil. La mijlocul săptămînii pune accent pe relațiile de familie.
Taur
Dacă nu te simți în apele tale și crezi că ai o problemă de sănătate, ai putea suferi și din cauza emoțiilor care te-au încercat în ultima perioadă. Învață să te relaxezi, uită de gîndurile rele.
Gemeni
Vei găsi explicații pentru unele întrebări pe care ți le pui de multă vreme. Dacă ai planificat întîlniri importante, amînă-le, dacă e posibil, căci nu vei avea deloc succes în demersurile tale.
Rac
Vei avea tendința să îți lași mintea să zboare spre gînduri negative care nu îți fac deloc bine. Te vei simți obosit, vei avea dureri de stomac sau de cap. Relaxează-te și ajută-ți sanatatea.
Leu
La începutul săptămînii ai șansa de a începe un nou proiect sau de a avansa la locul de muncă. Ai grijă la tot ce înseamnă investiție sau cheltuieli. Este posibil să fii copleșit de probleme.
Fecioara
Vei încerca să îndeplinești cît mai multe sarcini de serviciu și vei fi extrem de determinat să le arăți tuturor de ceea ce ești în stare. Dacă ești subiectul unor bîrfe, nu te arunca în acuzații.
Balanța
La început de săptămînă, te vei simți prost la locul de muncă. Gîndește pozitiv și învață că anumite replici negative nu sînt făcute pentru a te jigni, ci pentru a-ți deschide ochii.
Scorpion
Prima parte a săptămînii vine cu vești proaste pe plan financiar. Daca te bazai pe un împrumut sau planificai să investești o sumă de bani, e posibil ca aceste lucruri să nu se mai întîmple.
Săgetător
Sănătatea îți va da bătăi de cap. Orice planuri ai avea, este posibil să ai de suferit din această cauză. Problemele la muncă îți vor aduce multe supărări. Marți se întrevede un conflict.
Capricorn
Începutul de săptămînă nu e tocmai plin de bucurii, vei avea destul de multe dificultăți în realizarea unor sarcini de serviciu. Acest lucru îți va provoca neplăceri și nu te vei simți în apele tale.
Vărsător
Fii precaut la locul de muncă, căci acolo ai cele mai mari șanse să întîlnești persoane cu energii negative, care să-ți distrugă starea de bine. Vei avea o mulțime de probleme.
Pești
Începutul săptămînii va fi extrem de delicat pe plan personal. Ai grijă să stăpînești discuțiile la un nivel de normalitate, pentru a nu ajunge la conflicte și la vorbe dureroase.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *