Personalități călărășene pe… brad

brad calarasiCele mai notorii persoane din Călărași și-au găsit locul pe… un pom de Crăciun. S-au regăsit acolo și primarul orașului, Nicolae Melnic, și președintele raionului, Sergiu Artene, și directori de bănci, și profesori, dar și înalți demnitari de stat.
Un brăduț original, din fotografii, materiale electorale, acte oficiale și ață… ”Am pus cele mai notorii personalități din orașul nostru pe brăduț, din diferite domenii. Ne-am străduit să fim cît mai echidistante, pentru că nu am vrut să supărăm pe cineva”, ne-a relatat co-autoarea bradului, Efimia Luca. În plus, în acel brăduț are un loc al său pînă și… bugetul orașului Călărași. Tot aici poți vedea și alte informații utile pentru călărășeni.
Mai mult ca atît, pe bradul respectiv este și o imagine ce a imortalizat momentul semnării Acordului de Asociere a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.
Efimia Luca spune că nu a fost complicat să găsească informațiile necesare pentru a confecționa un brăduț de acest gen, deoarece fiica sa, Simona Luca, este membră a consiliului de tineret și știe foarte bine cum să acumuleze materialele de care are nevoie. Anume Simonei îi aparține și ideea creării unui asemenea brad. L-au confecționat împreună: fiica a fost ”vioara” principală, iar mama a ajutat-o un pic.
Bradul a fost confecționat pentru concursul ”Cel mai frumos pom de Crăciun”, organizat de primăria orașului Călărași.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *