Horoscop 2016. Un nou an, în care orice se poate întîmpla

În fotografie: Maimuța Jesica

În fotografie: Maimuța Jesica
În fotografie: Maimuța Jesicap

Anul 2016, potrivit zodiacului chinezesc, stă sub semnul Maimuţei de Foc și va începe la 8 februarie. Astrologii susțin că nu prea are rost să ne gîndim că vom putea să ne planificăm în tihnă viaţa în anul care vine.  Lucrurile vor fi realizate, dar în mare parte prin eforturi personale. Maimuţa aduce un ritm rapid și o motivație fantastică. Cadoul ei va fi capacitatea de a găsi soluții neconvenționale la probleme vechi. Îndrăzneala de a fi diferit ar putea să conducă spre succes.
Deși Anul Maimuţei de Foc este plin de viață, un an în care finanțele, politica, și imobiliarele ar trebui să suporte o revigorare, va exista, totuşi, un curent subteran  de insecuritate. Problemele și tertipurile vor abunda, astfel încît nimic din acest an nu ar trebui să fie luat ca sigur, indiferent dacă este vorba despre politică, finanţe sau profesie.
Un cuvînt de la înțelepți: doar cei care pot rezista unei curse sălbatice, vor scăpa nevătămați.
Iată și care sînt previziunile pentru fiecare zodie în parte.
Berbec
Se deschid noi orizonturi și se pregătesc multe surprize. Spre deosebire de 2015, noul an va aduce cu el o doză mare de entuziasm, succes pe plan personal și profesional. În ceea ce privește viața emoțională, va fi plină de pasiune și de creativitate. În centrul atenției se vor afla relațiile sociale și cele profesionale.
Taur
Va fi un an perfect pentru sectorul dragostei, al familiei și căminului. În ceea ce privește munca și banii, nu este un an tocmai ușor. Viaţa profesională poate fi uneori nesigură. Și finanţele pot fi o sursă de nelinişte. Lucrurile se liniştesc în toamnă, cînd o iau chiar pe o pantă ascendentă. Ai grijă cu cine te însoţeşti şi evită situaţiile neclare.
Gemeni
Vă impuneți să deveniți mai exigenți și să alegeți cu grijă oamenii care să vă înconjoare. Va fi un an, în care veți cunoaște multe persoane noi. În plan sentimental, nu este cel mai bun an. Din punct de vedere profesional, lucrurile merg foarte bine. Financiar, nu apar evoluţii ieşite din comun. Cîştigurile vor fi, în general, pe măsura prestaţiilor.
Rac
În 2016 poţi cunoaşte oameni cu care vei lega strînse relaţii parteneriale (prietenie, colaborare, cuplu) sau care vor avea efecte benefice asupra familiei ori a proprietăţilor. Cel mai reprezentativ domeniu va fi cel profesional. Veți munci din ce în ce mai mult și vă veți dezvolta cariera. Din punct de vedere al sănătății, lucrurile nu sînt nici negre, nici roz.
Leu
Anul 2016 poate fi bun pentru carieră, mai ales dacă îţi deschizi mintea și îţi foloseşti creativitatea în mod strategic şi înţelept. Poate fi un an bun şi în plan personal, fiindcă te ajută să experimentezi şi să te bucuri de sarea şi piperul vieţii. Vei avea parte de noroc, optimism, voie bună și putere de muncă. Toate aceste ingrediente vor face din 2016 un an bun.
Fecioara
Per ansamblu, anul 2016 va fi bun.  Dacă vei şti să comunici calm şi diplomat, vei evita majoritatea problemelor. Ai energie şi autoritate, te concentrezi mai bine asupra obiectivelor. Orizontul cultural şi intelectual se lărgeşte. Ai multă încredere în forţele proprii, priveşti lucrurile cu mai multă relaxare.
Balanța
2016 e un an mixt, care îţi dă bătăi de cap, dar îţi poate aduce şi mari împliniri. Unele dintre cele mai importante evenimente vizează relaţiile. Tendinţa principală e de consolidare, dar pe baze noi. Se produc schimbări ce avantajează pe termen lung viaţa de cuplu, dar pentru asta e posibil să traversezi o perioadă mai turbulentă. Veți avea energie pentru o carieră de succes.
Scorpion
Anul 2016 începe în forţă. Cele mai bune evenimente vor avea loc în carieră. Se simte un aer de relaxare, de entuziasm și de putere de muncă, lucruri ce vor atrage recunoștințe profesionale și chiar promovări promițătoare. În relațiile personale se simte o oarecare tensiune. Din punct de vedere al sănătății, nu aveți de ce să vă faceți probleme.
Săgetător
Nu va fi un an prea uşor. Dar, fiindcă aparţii unei zodii puternice, te vei descurca onorabil. În acelașii timp, este și un aducător al răbdării și perseverenței, două atribute foarte benefice atît în domeniul profesional, cît și personal. 2016 este anul în care reușiți să atingeți scopuri importante, să trăiți experiențe unice și să consolidați relații profesionale și personale.
Capricorn
Anul 2016 aduce mai multă liniște și pace decît 2015, ceea ce vă va ajuta să vă puneți ordine în gînduri și să luați cele mai importante decizii. Entuziasmul și puterea de muncă își spun cuvîntul în domeniul profesional, veți reuși să obțineți parteneriatele de care aveți nevoie și să vă construiți o carieră la care visați. În prima parte a anului veți înregistra și cîștiguri bune.
Vărsător
Veți avea suficient timp să vă concentrați pe ceea ce vreți să faceți, mai ales pe dezvoltarea profesională, dar și personală.  Pe final de vară veți avea parte de tenisune și agitație, dar cei care știu să se descurce în situații neplăcute vor trece ușor peste ele și nu vor simți impactul nefavorabil. În plan sentimental, e un an destul de viu şi de favorabil, dar fără mari surprize.
Pești
Se anunță un an de mare importanţă în planul carierei şi al situației sociale. Cunoşti lume multă, persoane plăcute şi influente. Poţi stabili legături profitabile, îţi poţi face noi prieteni sau poţi cîştiga noi colaboratori și aliaţi. Şi în plan sentimental oferta e bogată, dar se poate să ai tendinţa de a exagera, de a cere sau de a dărui prea mult. Oricum, va fi un an important.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *