VIDEO | Crimă din răzbunare. O femeie din Ungheni a fost ucisă cu bestialitate chiar de iubitul fiicei sale

Captură: prime.md

Captură: prime.md
Captură: prime.md

O femeie de 40 de ani din raionul Ungheni a fost ucisă cu bestialitate de iubitul fiicei sale. Crima s-a produs săptămâna trecută, în satul Zăzulenii Noi. Corpul neînsufleţit al victimei a fost găsit abia ieri, 4 decembrie, îngropat într-o pădure din apropierea localităţii, informează prime.md
Potrivit poliţiei, individul ar fi vrut, astfel, să se răzbune pentru faptul că femeia nu o lăsa pe fiica ei minoră să iasă cu el.
Sătenii povestesc că individul de 28 de ani ar fi curtat-o mai mult timp pe fiica femeii, în vârstă de 16 ani. Mama adolescentei, însă, s-ar fi împotrivit ca cei doi să fie împreună.
Acest fapt l-ar fi enervat pe tânăr. Săptămâna trecută, acesta ar fi pătruns în casa victimei, unde ar fi ucis-o. Ulterior el ar îngropat cadavrul în pădurea din apropierea satului.
„În noaptea de 25 spre 26 noiembrie, în urma conflictului apărut între ei, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri peste corp, iar ulterior a strangulat-o. În urma leziunilor corporale primite victima a decedat”, a informat ofiţerul de presă, IP Ungheni, Oxana Toderiţa.
Crima a şocat tot satul. Localnicii susţin că individul ar fi avut un comportament agresiv.
Suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore. El şi-a recunoscut vina. Tânărul a mai fost, anterior, condamnat pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să mai petreacă după gratii până la 15 ani.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *