Vindeau motorină direct de acasă. Doi bărbați din Ungheni, reținuți de poliție

Foto: igp.gov.md

Foto: igp.gov.md
Foto: igp.gov.md

Circa 10 tone de combustibil, în valoare de 138.600 de lei, au fost confiscate de angajații Serviciului Investigare a Fraudelor Economice al IP Ungheni.
Oamenii legii au stabilit că doi bărbați, din satul Sculeni, raionul Ungheni, comercializează ilegal motorină la domiciliu, infromează UNIMEDIA.
În primul caz, în gospodăria unui bărbat de 38 de ani, polițiștii au depistat  o cisternă metalică,  cu capacitatea de opt tone, în care se aflau 4.500 litri de motorină, un contor cu furtun şi o pompă electrică.
Altă „afacere”  a fost depistată la domiciliul uni bărbat de 37 de ani. Aici forțele de ordine au găsit  o cisternă metalică cu capacitatea de 9 tone cu circa 3000 litri de motorină, 2 cisterne din masă plastică cu 2.000 litri de motorină, două cisterne din metal cu 400 litri de motorină şi un contor cu furtun.  Suspecții vindeau produsele petroliere la prețul de 14 lei per litru.
În ambele cazuri, marfa a fost confiscată iar suspecții riscă pînă la 3.000 de lei amendă pentru ”Comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere nemijlocit din autocisterne, din canistre sau din alt ambalaj, precum şi comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere principale în alte locuri decît staţiile de alimentare autorizate”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *