Horoscop săptămînal. 23 – 29 noiembrie

horoscopBerbec
S-ar putea să simțiți nevoia unei izolări temporare, căci aveți nevoie să vă puneți ordine în gînduri. Vă veți reanaliza comportamentul atît în viața de familie, cît și în mediul de lucru.
Taur
Veți avea discuții cu partenerul de viață. Dacă v-ați certat cu el în ultima vreme, contextul astral din această perioadă va ușura depășirea perioadelor de criză sentimentală.
Gemeni
Gelozia și posesivitatea vă vor da bătăi de cap, chiar dacă nu sînteți persoana căreia îi place să dețină controlul asupra partenerului. Faceți ce faceți și ajungeți la concluzia că trebuie să vă impuneți.
Rac
Rolul dumneavoastră principal în această săptămînă este cel de mediator. O persoana care vă simpatizează vă va propune o idee de afacere greu de refuzat. Sunteți destul de sceptic la început.
Leu
Veți cădea la pace cu persoanele care v-au creat probleme, căci veți ajunge la concluzia că nici un razboi, oricît de mic și nesemnificativ ar fi el, nu duce la nimic bun.
Fecioara
Negocieri, discuții cu rudele și mult entuziasm în ceea ce privește viitorul profesional. Aveți toate șansele să vi se propună, de către cineva drag, să faceți o serie de activități împreună.
Balanța
Veți trăi sentimentul că sînteți singuri. Încercările sufletești vă vor maturiza și mai mult, iar în viitor, toate discuțiile pe care le veți trece cu dificultate vi se vor părea copilărești.
Scorpion
O persoană importantă vă remarcă. Ați putea veni cu unele idei interesante, care pot revoluționa lumea din jurul dumneavoastră. Inspirația va fi la cote maxime la finele săptămînii.
Săgetător
O săptămînă a împăcării cu familia. Discuțiile cu cei dragi vor fi constructive, semn că ați ajuns la maturitatea de a considera necesară comunicarea, indiferent de probleme.
Capricorn
Veți sta ca pe ghimpi în primele zile ale săptămînii, așteptînd o analiză pozitivă asupra muncii dumneavoastră de la șefi. Vă va deranja pasivitatea cu care este tratat efortul dvs. la serviciu.
Vărsător
Veți deranja pe multă lume cu gîndurile dvs. Va fi foarte greu să demonstrați de ce sînteți împotriva curentului. Vă veți simți ca un suspect ce trebuie să demonstreze că nu a comis nimic ilegal.
Pești
Reapar îndoielile în cuplu. Faptul că partenerul de viață nu răspunde întrebărilor dumneavoastră  așa cum doriți, crește senzația de infidelitate.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *