Clipe de coşmar pentru o femeie din raionul Ungheni. A fost violată de doi consăteni

Foto: antena3.ro
Foto: antena3.ro

Clipe de coşmar pentru o femeie din raionul Ungheni. Aceasta a fost violată de doi consăteni, sub privirile disperate ale soţului său bolnav, care nu a putut-o ajuta. Poliţia i-a identificat în scurt timp pe agresori. Unul are 18 ani şi se află în arest, iar al doilea, un minor de 16 ani, este cercetat în libertate.
Victima, în vârstă de 49 de ani, povesteşte cu oroare cum agresorii au dat buzna în casa ei, în noaptea de miercuri spre joi. În timp ce unul dintre indivizi îşi bătea joc de ea, celălalt tânăr îl ţinea pe soţul ei bolnav.
Femeia i-a povestit totul fiicei sale abia peste două zile.
Oamenii legii i-au reţinut pe agresori în scurt timp. Poliţia i-a identificat cu uşurinţă, întrucât unul dintre indivizi şi-a pierdut actele în casa victimei.
„Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală. Persoanele dacă vor fi găsite vinovate riscă o pedeapsă cu închisoarea de la cinci la 12 ani”, a spus ofiţerul de presă, IP Ungheni, Oxana Toderiţă.
În prezent, unul dintre bănuiţi, în vârstă de 18 ani, se află în izolatorul Inspectoratului de Poliţie Ungheni. Acesta îşi recunoaşte vina. Al doilea presupus agresor, de 16 ani, este cercetat în libertate, întrucât este minor.
Sursa: prime.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *