Cinci trucuri care îți încălzesc casa, fără consum de energie

magine simbol: ampress.ro

magine simbol: ampress.ro
magine simbol: ampress.ro

E răcoare afară, dar în casă este cald, chiar dacă nu se face focul. Este cald, în cazul în care decideți să folosiți cîteva trucuri care încălzesc casa fără consum de energie suplimentară. Iată cîteva dintre ele:
Schimbă husa canapelei. Canapeaua este piesa de mobilier principală în camera de zi, așa că trebuie să fie nu numai aspectuoasă, ci și confortabilă. Toamna și iarna o husă flaușată sau din catifea face minuni. Mai multe perne decorative sînt obligatorii.
Alege perne în culori calde, care încălzesc doar privindu-le. Vei vedea cu siguranță efectul. Covorul joacă un rol important în decorarea unei încăperi tomnatice. Poți opta pentru un covor kaki sau maro, cu un imprimeu viu colorat.
Alege materiale groase, opace pentru draperiile ferestrelor. Poate fi vorba de catifea sau alte materiale textile grele, în culori pămîntii și motive tomnatice. Acestea țin cald și izolează bine zona ferestrelor. Este recomandabil ca acestea să se regăsească în întreaga locuință, pentru a fi călduroasă și primitoare.
Aerisește des casa. Pare paradoxal, dar așa este. Aerul curat se încălzește mult mai repede decît un aer îmbîcsit. În plus, ai grijă să păstrezi casa curată și să elimini excesul de abur (din baie sau din bucătărie), pentru că umiditatea în exces induce senzația de frig.
Soluții eficiente care încălzesc casa fără consum de energie sînt și lumînările parfumate, dar și o bună iluminare a casei cu lumină galbenă.
Încearcă și te vei convinge că aceste trucuri simple chiar ajută.  Casa ta va fi mult mai confortabilă pe timp de iarnă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *