Horoscop săptămînal. 21 – 27 septembrie

horoscopBerbec
O săptămînă sub semnul exceselor și al cheltuielilor. Ai tendința de a cumpăra obiecte de lux sau extravagante. Nostalgia te-ar putea acapara, deși nu prea îți stă în fire să ți se întîmple asta.
Taur
Ai tendința să te exprimi într-un limbaj extrem de dur, ceea ce ar putea duce la ruperea unor relații pînă acum stabile. Faci economii, întrucît ți-ai propus să faci o investiție.
Gemeni
Șefii vor avea ocazia să descopere la tine talente pe care nici nu le banuiau. Cu cît ești mai fidel și mai consecvent, cu atat „acțiunile” și credibilitatea ta vor creste. Ești plin de optimism.
Rac
Ai tendința să te răsfeți continuu și asta te pune în dificultate. Nu prea ai încredere în partenerul de viață. Te deranjează faptul că nu poți cîștiga mai mulți bani pentru a-ți satisface toate dorințele.
Leu
Obții, în sfîrșit, ceea ce ai pus la cale de mai mult timp, prin intrigi foarte bine țesute. Nici nu te bucuri, nici nu te intristezi, ci mai degrabă ești indiferent. La mijlocul săptămînii ai parte de  întîlniri plăcute.
Fecioara
Oboseala își spune cuvîntul și simți nevoia de puțin repaos. Te simți inutilă, lipsită de șanse, iar senzația că depinzi de alții este pentru tine catastrofală. Cel mai bine ar fi să iei o pauză.
Balanța
Superiorii te apreciază, ceea ce îți crește mai mult stima de sine. Ai grija ce și cînd spui, pentru că ai tendința să fii imprudent în vorbire și ai putea chiar să întrerupi negocieri importante.
Scorpion
Te implici în activități periculoase la prima vedere, dar bine remunerate. Acesta ar putea fi rezultatul unor frustrări în plan profesional și simți nevoia să dovedești că poți orice.
Săgetător
Toată săptămîna manifești un soi de agresivitate și indiferență la slăbiciunile celor din jur. Intransigența aceasta nemăsurată ți-ar putea crea din aliați dușmani. Fii atent la ce faci și ce zici.
Capricorn
Te cerți cu superiorii încă din prima zi a săptămînii. Trebuie să iei rapid o decizie și ar fi cazul să te bazezi mai mult pe intuiție decît pe logica. Vei avea o comunicare dificilă cu cei apropiați.
Vărsător
Ambiția pe care ți-o cam pierduseși în ultima vreme îți revine în această săptămînă și e posibil să ai unele mici probleme cu șefii direcți. În schimb, cu colegii mai tineri colaborezi foarte ușor.
Pești
Pur și simplu, nu poți să îi ierți pe cei care au încercat să te înșele și continui să le reproșezi mereu și mereu aceleași greseli. Vineri e o zi norocoasă și trebuie să profiți de ea.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *