Horoscop săptămînal. 20 – 26 iulie

horoscopBerbec
Se pune problema schimbării serviciului, locului de muncă. Lipsa de luciditate vă duce la cheltuieli masive și apariția unor situații financiare mai complicate. Ziua norocoasă – sîmbătă.
Taur
Este de preferat să nu plecați la drum lung în această săptămînă. Starea de confuzie persistă, deci este necesar să nu luați decizii importante. Ziua norocoasă – vineri.
Gemeni
Vă risipiți timpul și nu faceți mai nimic, tocmai cînd sînteți suprasolicitat de șefi. Aveți de înfruntat un adversar bine pregătit să vă facă zile fripte. Ziua norocoasă – luni.
Rac
Faceți nenumărate greșeli de autoapreciere și sînteti admonestat de membrii mai tineri ai familiei. Nu luați o atitudine fermă, ci continuați să fiți prea modest. Ziua norocoasă – miercuri.
Leu
Nu sînteți entuziasmat de aprecierile referitoare la aspectul dvs. Nu sînteți criticat, dar speranțele erau cu totul altele. Atitudinea adoptată este lăudată de toată lumea. Ziua norocoasă – joi.
Fecioara
Puneți pe tapet multe chestiuni materiale, în speranța să scăpați de datorii. Laudele rare și tîrzii din partea șefilor nu vă impresionează și acționați după propria voință. Ziua norocoasă – marți.
Balanța
Toate aspectele sînt armonice, dar există riscuri de a fi escrocați de amici și rude. Chiar dacă pierderea nu va fi mare, intervine în cele mai nepotrivite momente. Ziua norocoasă – vineri.
Scorpion
Veți cheltui mult pentru obiecte care nici măcar nu vă plac. Aveți în permanență senzația că ați fost înșelați din punct de vedere financiar de prieteni. Ziua norocoasă – luni.
Săgetător
Indiferența celorlalți și restricțiile vă aduc suficiente momente neplăcute pentru a renunța la glume și distracții. Starea de oboseală se accentuează. Zi norocoasă – sîmbătă.
Capricorn
Vi se oferă mai multe colaborări și chiar sînteți solicitat să reluați o activitate din care ați fost ”eliminate” anterior cu tam-tam și vorbe neplăcute. Ziua norocoasă – miercuri.
Vărsător
Un moment de neatenție și toate problemele pot reapărea în forță. Aparent nu faceți nici un efort pentru a rezolva aceste problem, dar sînteți apreciat de toată lumea. Zi norocoasă – joi.
Pești
Activitățile profesionale vă dau bătăi de cap și regretați că ați refuzat orice ajutor pînă acum. Deciziile nu vă sînt luate în seamă de ceilalți membri ai familiei. Zi norocoasă – miercuri.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *