Tineri nisporeneni – la carte în Lugoj

Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj Imagine: http://redesteptarea.ro/

Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj Imagine: http://redesteptarea.ro/
Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj
Imagine: http://redesteptarea.ro/

Doi dintre cei mai buni absolvenți ai liceelor din orașul Nisporeni au toate șansele să obțină cîte o bursă la Universitatea Europeană “Drăgan” din Lugoj. Săptămîna trecută, în adresa Primăriei Nisporeni a venit o scrisoare semnată de Persida Cechin-Crista, rectorul universităţii respective, în care se menționează: ”De-a lungul anilor, Universitatea Europeană ”Drăgan” a şcolarizat studenţi din Republica Moldova, localitatea Nisporeni, ale căror rezultate au fost remarcabile, de aceea ne dorim ca această practică să continue în beneficiul reciproc”. Astfel, s-a decis acordarea a două burse pentru ciclul de studii universitare de licenţă: prima – la Facultatea de Ştiinţe Economice, iar a doua – la Drept. Acestea vor acoperi în totalitate costurile taxei de şcolarizare, precum şi cele de cazare, pentru toţi anii de studii.
Primăria Nisporeni a emis imediat un comunicat, prin care informează care vor fi criteriile de selectare a celor doi candidaţi (nu este exclus să fie chiar patru). Va conta atît media de absolvire, cît și media obținută la examenele de bacalaureat. Numele norocoșilor vor fi stabilite în colaborare cu conducerea celor două licee din Nisporeni, imediat după BAC.
Reamintim că orașele Nisporeni (R.Moldova) și Lugoj (România) s-au înfrățit în anul 2001 și de atunci au o colaborare cu adevărat fructuoasă, dovadă fiind și scrisoarea ce a venit recent de la Universitatea Europeană “Drăgan” din Lugoj.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *