Nebănuite sînt căile spre poliție

Imagine simbol: www.igp.gov.md

Imagine simbol: www.igp.gov.md
Imagine simbol: www.igp.gov.md

”Nu răpiţi timpul poliţiştilor cu glume inutile, pentru că acest timp poate fi folosit pentru cineva care se află în primejdie şi are nevoie de ajutor. Asumaţi-vă consecinţele propriilor încălcări şi nu recurgeţi la metode copilăreşti pentru a vă răzbuna!”. Este un apel făcut, chiar recent, de către Inspectoratul de Poliție Nisporeni. Nu a fost făcut întîmplător. Polițiștii nisporeneni s-au confruntat cu un caz ”de rîs și plîns”, vorba ceea.
Astfel, într-o bună seară, Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliţie Nisporeni a fost sesizat de către un bărbat, în vîrstă de 31 ani, din Bălăureşti, că și-ar fi agresat fizic concubina, în vîrstă de 27 ani, şi că acum regretă amarnic de ceea ce a făcut. Cică, femeia “stă lată la podele, sîngerează şi nu poate să vorbească ”.
În 15 minute, la faţa locului a ajuns un echipaj al Grupuluii Operativ, compus din cinci persoane. Ce credeți? La poartă îi aștepta bărbatul cu pricina, tot într-un zîmbet. Mai tîrziu, s-a constatat că el a apelat la serviciul poliţiei, deoarece concubina i-ar fi spus că vrea să se despartă de el, fiindcă nu contribuie la întreţinerea familiei.
Femeia, la rîndul ei, nici măcar nu a înțeles ce se întîmplase. Era bine, vie și nevătămată. A declarat că nu a fost agresată fizic. Nici măcar nu a fost înjurată. Pur și simplu, au avut o ”discuţie familială”. Totodată, a specificat că l-a observat pe concubinul său că s-a îndreptat spre telefon, dar nu știe nici pe cine a telefonat, nici ce a discutat. Ea ieşise din casă. Cînd a revenit, bărbatul i-a zis că a chemat poliţia pentru a-i demonstra că nu procedează corect cu el.
Iar poliția a demonstrat că el n-a procedat corect. Acum, bărbatul riscă o amendă de pînă la 1000 de lei sau muncă
neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 60 de ore.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *