Horoscop săptămînal. 25 – 31 mai.

horoscopBerbec
Săptămîna este favorabilă dezvoltării legăturilor emoționale și îmbunătățirii relației cu anumite persoane. Tineți cont că va trebui să luați o decizie importantă în legătură cu o sumă de bani.
Taur
Veți avea parte de o săptămînă bună pentru a vă legaliza o afacere, ori pentru a pune la punct ultimele detalii în legătură cu un proiect ce promite o răsplară materială, dar și una morală.
Gemeni
În această săptămînă puneți la cale tot felul de planuri care vă vor ajuta să aveți parte de un viitor mai bun. Cu toate acestea, problemele nu vor înceta să apară, așa că drumul nu va fi unul ușor.
Rac
Vă puteți aștepta la o veste în legătură cu locul de muncă. Trebuie să fiți pregătiți pentru schimbările ce vor urma, pentru că va trebui să vă supuneți deciziilor luate de superiori.
Leu
Urmează să luați parte la un eveniment important din viața voastră, așa că veți avea emoții destul de mari în această săptămînă. Nu ste momentul cel mai bun pentru a încerca lucruri noi.
Fecioara
Va fi necesar să vă amînați planurile personale în favoarea celor colective. Este indicat să vă folosiți energia alături de mai multe persoane, astfel rezultatele vor apărea mult mai ușor.
Balanța
Nu veți avea prea mult timp de odihnă în săptămîna aceasta. De leneveală nici nu se mai pune problema! Trebuie sa fiți cît se poate de activi, pentru a face față provocărilor de zi cu zi.
Scorpion
S-ar putea să fiți implicați într-un conflict datorită unor probleme financiare. Încercați să nu luați hotărîri la mînie, controlați-vă emoțiile. Orice problemă poate fi rezolvata cu răbdare.
Săgetător
Trebuie să puneți foarte mult accentul pe calm și relaxare. Astrele vă vor da bătăi de cap cu sănătatea, așa că, un program dezechilibrat nu va face altceva decît să vă slăbeasca mai repede.
Capricorn
Veți lua parte la o întîlnire, în cadrul căreia veți revedea prieteni vechi. Starea de bine pe care o veți avea, vă va permite să vă concentrați mult mai bine la locul de muncă.
Vărsător
Chiar dacă vă așteptați la primirea unor vești neplăcute, nu înseamnă ca le veți accepta mai ușor atunci cînd le veți auzi. Trebuie să vă păstrați calmul, indiferent de situație.
Pești
În această săptămînă vei avea parte de cheluieli mari. Pe plan profesional, lucrurile vor merge în direcția cea bună, dacă veți descoperi oamenii potriviți cu care să vă împartășiți ideile.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *