Cei mai buni în religie

Imagine simbol: www.cuvantul-ortodox.ro

Imagine simbol: www.cuvantul-ortodox.ro
Imagine simbol: www.cuvantul-ortodox.ro

Tinerii din Bravicea s-au dovedit a fi cei mai buni cunoscători în ale religiei. Au demonstrat-o în cadrul concursului ”Brain Ring”, organizat la Călărași de către Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova (din raioanele Ungheni, Nisporeni, Călărași și Hîncești).
”După o îndelungată pregătire, tinerii au dat dovadă de perseverență, fiind deschiși spre a studia lucruri noi”, a menționat președintele asociației, protoiereul Vadim  Corostinschi de la Episcopia de Ungheni și Nisporeni. Cele șase echipe participante s-au străduit din răsputeri să ajungă în finală. Cei mai buni s-au dovedit a fi, totuși, membrii echipei ”Sfîntul Gheorghe” din Bravicea. ”Concursul a fost plin de învățătură morală pentru noi, tinerii”, a spus, la final,  căpitanul echipei, Tudor Lapp, după care a accentuat: ”Este una dintre activitățile la care ar trebui să participe mult mai mulți tineri, e spre binele lor”.
Echipa cîștigătoare  va participa la finala concursului Brain-Ring, care va avea loc pe 23 iulie și unde vor concura cu cele mai bune echipe din Ungheni, Nisporeni și Hîncești. Totodată, vor avea ocazia să participe și la o tabără de vară. De notat că bravicenii se vor confrunta în acest concurs cu tineri de la Liceul ”Gheorghe Asachi” din Nisporeni și de la gimnaziul din Soltănești, Nisporeni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *