Adevărați frați și prieteni

Imagine simbol: www.romaniatv.net

Imagine simbol: www.romaniatv.net
Imagine simbol: www.romaniatv.net

”Vești bune pentru amatorii de teatru din Nisporeni. În primăvara anului viitor, ei vor avea o șansă unică de a viziona două spectacole de teatru chiar la ei acasă. Palma a fost bătută, decizia a fost luată. Primarul de Nisporeni, Ion Gangan, a convenit cu colegii săi din orașul înfrățit, Lugoj din România, asupra acestui proiect cultural de toată lauda”, scriam în luna decembrie 2014.
Iată că acest proiect a fost deja realizat. S-a întîmplat pe 2-3 mai. O trupă a Teatrului Dramatic din Lugoj, însoțită de Nicu Bădina, consilier municipal Lugoj, a poposit la Nisporeni, unde a prezentat două spectacole excepționale: ”Gaițele” – pentru adulți, și “Pinochio” – pentru cei mici. Au fost două zile deosebit de frumoase pentru amatroii de teatru din Nisporeni.
Totodată, oaspeții lugojeni au înmînat diplome de onoare şi cadouri sub formă de cărţi celor mai buni cititori ai cărților oferite, acum un an, de către primăria Lugoj elevilor de la Liceul “Mircea Eliade” din Nisporeni.
De notat că în componența delegației s-a aflat și Marius Gangan, directorul studioului de televiziune Lugoj. Potrivit site-ului primăriei Nisporeni, dînsul a realizat  numeroase filmări, urmînd ca, ulterior, să informeze telespectatorii lugojeni despre vizita întreprinsă la Nisporeni şi despre bunele practici de aici.
Relațiile dintre Nisporeni și Lugoj au devenit cu adevărat frățești, bazîndu-se nu doar pe vorbe, ci, mai ales, pe fapte, sînt de părere mulți dintre nisporeneni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *