Horoscop săptămînal. 20 – 26 aprilie

horoscopBerbec
Veți fi un pic lipsiți de energie în această perioadă, mai împrăștiați și cu mai puțin chef de muncă. Nu e o perioadă propice tranzacțiilor și speculațiilor financiare îndrăznețe.
Taur
Veți avea, în această săptămînă, cîteva discuții mai dificile legate de cuplu, de sentimente, de viitorul relației. La sfîrșitul perioadei, aveți șanse mari să primiți o veste bună legată de bani.
Gemeni
E o perioadă a deciziilor majore. Sfîrșitul săptămînii va fi marcat de un eveniment unde veți fi invitați, dar și de o surpriză sentimentală plăcută.
Rac
Munca va fi în centrul preocupărilor, cu rezultate bune și destul de prompte, mai ales în plan financiar. Relația de cuplu e sub semnul liniștii, ceea ce completează satisfacțiile profesionale.
Leu
Preocuparea pentru niște probleme sentimentale va trece în prim-plan și va afecta capacitatea de muncă și dorința de socializare. Randamentul general va fi destul de scăzut.
Fecioara
Se recomandă o atenție mai mare decît de obicei la tot ce ține de documente: greșelile făcute în aceatsă perioadă vor avea consecințe majore. Atenție și la sănătatea dumneavoastră!
Balanța
Zilele acestea, veți fi predispuși spre visare. Nu e nimic rău în a dori să mai evadezi din grijile cotidiene, dar există riscul unor pierderi materiale din cauza neglijenței.
Scorpion
O lovitură neașteptată venită din partea unei persoane din anturaj vă va întuneca începutul săptămînii. Nu e vorba de un atac direct, ci de un act de ipocrizie și cert e că vă veți simți trădați.
Săgetător
Starea ușor melancolică în care vă aflați are o singură cauză: dragostea! Să fiți atenți și la celelalte aspecte, căci puteți trece cu ochii închiși pe lîngă niște oportunități profesionale.
Capricorn
Riscați să provocați multe situații conflictuale în anturaj sau în cuplu. Veți avea o perioadă în care nu veți străluci prin diplomație și veți spune multe lucruri fără să vă gîndiți prea bine.
Vărsător
Veți acorda, în această perioadă, foarte multă atenție planurilor de carieră, veți analiza șansele și alternativele și nu veți scăpa nici o ocazie să avansați. Norocul e de partea voastră.
Pești
Vă pregătiți intens pentru niște evenimente din viitorul apropiat. Energie aveți destulă, aceste evenimente la care vă gîndiți vă vor solicita toată atenția, așa că veți lua totul în serios.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *