Horoscop săptămînal. 13 – 19 aprilie

horoscopBerbec
Această săptămînă este favorabilă rezolvării problemelor de sănătate și problemelor legate de locuință. În dragoste, perioada este mai favorabilă celor singuri decît celor cuplați.
Taur
Dragostea va fi în prim-plan. Se pare că ați intrat într-o perioadă intensă din punct de vedere sentimental. Există însă riscul unor incidente profesionale legate de relațiile interumane.
Gemeni
Veți fi foarte preocupați de latura financiară.Veți face un împrumut, veți vinde bunuri, veți face  speculații. Toate au șanse să iasă așa cum vă doriți, atîta timp cît vă controlați cheltuielile.
Rac
Veți avea parte de tulburări sentimentale. Acest lucru nu înseamnă neapărat ceva rău, ci doar că vor exista fluctuații care vă vor scoate din banal. Vor exista și niște îngrijorări legate de bani.
Leu
Vă așteaptă niște emoții puternice legate de dragoste, dar, în caz de eșec, ar trebui să știți să vă retrageți cu demnitate. Veți avea, în schimb, noroc la bani, dar veți și cheltui destul de mult.
Fecioara
Zile foarte bune din punct de vedere al tonusului fizic și psihic. Chiar și atunci cînd nu vi se întîmplă nimic deosebit, veți fi activi, binedispuși și veți transmite această stare celor din jur.
Balanța
Săptămîna stă sub semnul deplasărilor: cel mai probabil vor apărea călătorii neprevăzute, însoțite de un oarecare stres, sau zile de alergătură, legate de rezolvarea unor chestiuni profesionale.
Scorpion
O săptămînă sub semnul conflictului. Oriunde și cu oricine. Asta nu înseamnă că veți fi nervoși, ci că, pur și simplu, treceți printr-o perioadă în care certurile pot izbucni pe neașteptate.
Săgetător
După o perioadă de zburdălnicie și distracții, vă veți întoarce la lucrurile serioase. Vă veți pune pe muncă sau pe studiu, vă veți revizui planurile și veți încerca să fiți cît mai eficienți.
Capricorn
Veți avea o săptămînă foarte activă sub aspect social. În continuare, banii vor fi centrul preocupărilor și aveți toate șansele să fiți extrem de eficienți în acest sens.
Vărsător
Vă așteaptă o nouă perioadă de retragere și izolare. Nu e neapărat să fie din cauza unor lucruri neplăcute, așa vă este natura, mai singuratică, este modul de a vă reface energiile.
Pești
Riscați să provocați, din neglijență, niște conflicte familiale ale căror consecințe le veți suporta  mai tîrziu. La serviciu veți avea foarte multe de făcut, dar veți fi remunerați corespunzător.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *