Președintele liberal-democraților ungheneni – tras pe dreapta

pldmRegrupare de forțe în Organizația Teritorială Ungheni a Partidului Liberal Democrat din Moldova. Președintele formațiunii din ultimii șase ani, Iurie Toma, el și președinte al raionului Ungheni,  a fost tras pe dreapta.
Pe 14 martie, la conferința OT Ungheni a PLDM s-a decis: e nevoie de un suflu nou.  Prin vot secret, marea majoritate a delegaților la conferință a optat pentru un nou președinte. Este vorba de Oleg Belbas, directorul Agenţiei Teritoriale Vest  a Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină. A absolvit, în 2002, Universitatea de Stat de Medicină si Farmacie „Nicolae Testimiţeanu”,  cu specializarea medic de familie, iar în 2010 – Universitatea Agrară de Stat din Moldova, la specialitatea business și administrare.
Din 2008, este membru activ al PLDM. În 2010, a fost ales vicepreşedinte al OT PLDM Ungheni, membru al biroului permanent. Începînd cu anul 2011, este consilier raional din partea PLDM, iar din 2013 – peşedintele Asociaţiei Medicilor şi Farmaciştilor al PLDM Ungheni.
La conferința din 14 martie 2015, dînsul a fost ales în calitate de președinte al OT PLDM Ungheni cu 109 voturi.
Contracandidatul său, Iurie Toma, a acumulat doar 65 de voturi.
Imediat după alegerea făcută de colegii săi, Iurie Toma a postat pe pagina sa de facebook un citat relevant: ”N-am să renunț niciodată la ceea ce-mi doresc să fac. Am să mă ridic de atîtea ori , încît pînă și viața se va plictisi să mă doboare”. Întîmplător sau ba, cam în aceeași perioadă și Oleg Belbas postează un citat: ”Nimic nu este permanent.
Chiar și necazurile sînt trecătoare”, preluat de pe același site.
Urmează un nou citat postat de Iurie Toma: ”Timpurile grele vor scoate totdeauna la iveală prietenii adevărați”. Și Oleg Belbas postează, la rîndul său, un citat: ”Înainte de a vorbi, ascultă. Înainte de a reacționa, gîndește. Înainte de a cheltui, cîștigă. Înainte de a critica, așteaptă. Înainte de a te ruga, iartă. Înainte de a renunța, încearcă”. Să fie un sfat pe care i-l oferă predecesorului său?


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *