FOTO | Jaf armat la Ungheni. A FURAT aproape jumătate de milion de lei

Foto: IP Ungheni

Foto: IP Ungheni
Foto: IP Ungheni

Focuri de armă și aproape jumătate de milion furați, după ce un bărbat înarmat a intrat într-o casă de schimb valutar. Jaful a avut loc ieri, în jurul orei 18:00, în Ungheni.
Un necunoscut cu un chipiu  pe cap şi  faţa acoperită cu o mască medicinală, înarmat cu un pistol, a pătruns în incinta casei de schimb valutar. Atacatorul a folosit forța fizică împotriva caseriţei în vârstă de 61 ani, ameninţând-o cu aplicarea armei, a tras cu arma în perete şi a sustras în mod deschis din safeul mijloace băneşti în sumă totală de 421 572 lei.
În urma măsurilor speciale de investigaţie întreprinse de către angajaţii Inspectoratului de Poliţie Ungheni a fost reţinut un suspect în comiterea acestei infracţiuni, care s-a dovedit a fi un bărbat cu vârstă de 27 ani, cu antecedente penale.
Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar bărbatul este reţinut pe un termen de 72 ore şi se află în Izolatorul de Detenţie Provizorie a IP Ungheni. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.[wzslider]
Text: deschide.md
FOTO:  Pagina IP Ungheni pe Facebook


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *