Horoscop săptămînal. 9 – 15 martie

horoscopBerbec
Veți fi predispuși la visare. Nu e nimic rău în a dori să mai evadați din cotidian, dar există riscul unor pierderi materiale din cauza neglijenței. Din punct de vedere social, veți fi parteneri buni.
Taur
Veți avea, în această săptămînă, cîteva discuții mai dificile legate de cuplu, de sentimente, de viitorul relației. La sfîrșitul perioadei, aveți șanse mari să primiți o veste bună legată de bani.
Gemeni
Starea ușor melancolică în care vă aflați nu poate avea decît o singură cauză: dragostea. Să fiți atenți și la celelalte aspecte, căci puteți trece cu ochii închiși pe lîngă oportunități profesionale.
Rac
Riscați să provocați multe situații conflictuale în anturaj sau în cuplu. Veți avea o perioadă în care nu veți străluci prin diplomație și veți spune multe lucruri fără să vă gîndiți prea bine.
Leu
E o perioadă a deciziilor majore. Sfîrșitul săptămînii va fi marcat de un eveniment deosebit, la care veți fi invitați. veți avea parte și de o surpriză sentimentală plăcută.
Fecioara
Veți acorda, în această perioadă, foarte multă atenție planurilor de carieră, veți analiza în detaliu șansele și alternativele și nu veți scăpa nici o ocazie să avansați. Norocul e de partea voastră.
Balanța
Săptămîna aceasta nu strălucește la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi una  bună. Munca va fi în centrul preocupărilor, cu rezultate bune, mai ales, în plan financiar.
Scorpion
Preocuparea pentru niște probleme sentimentale va trece în prim-plan și vă va afecta capacitatea de muncă și dorința de socializare. Randamentul general va fi destul de scăzut.
Săgetător
Vă pregătiți intens pentru niște evenimente din viitorul apropiat. Energie aveți destulă, aceste evenimente la care vă gîndiți vă vor solicita toată atenția, așa că veți lua totul în serios.
Capricorn
Veți fi un pic lipsiți de energie în această perioadă, mai împrăștiați și cu mai puțin chef de muncă. Nu e o perioadă propice tranzacțiilor și speculațiilor financiare îndraznețe.
Vărsător
Nu vă veți bucura de influențe astrologice prea bune în ceea ce privește sănătatea. Totuși, pentru că celelalte aspecte sînt bune, veți găsi energie să depășiți rapid problemele de sănătate.
Pești
O lovitură neașteptată venită din partea unei persoane din anturaj vă va întuneca începutul săptămînii. Vă veți simți trădați. În cadrul relației de cuplu veți găsi înțelegere și consolare.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *