Horoscop săptămînal. 30 martie – 5 aprilie

horoscopBerbec
Veți simți că nu puteți sta locului: ați pleca oriunde numai să nu stați în casă. Să încercați totuși să folosiți acest exces de energie pentru lucruri serioase, pe care știți că trebuie să le faceți.
Taur
Din păcate, calculele pe care vi le faceți în aceste zile au foarte puține șanse să iasă așa cum vă doriți, mai ales sub aspect sentimental. Mai bine să mai așteptați puțin înainte să luați o hotărîre.
Gemeni
Puteți să cîștigați mulți bani în această perioadă și toate energiile se vor canaliza în această direcție. Astrele favorizează investițiile și speculațiile financiare. Veți primi un dar interesant.
Rac
Aveți posibilitatea să vă depășiți limitele: veți întîlni oameni deosebiți și interesanți, de a căror companie ar fi indicat să profitați din plin. Stîrniți, fără să vreți, invidia unui prieten apropiat.
Leu
Veți fi prinși cu multe afaceri. Acum veți putea demonstra că sînteți persoană de bază și veți cîștiga respectul familiei. La serviciu există riscul unei greșeli majore, bazate pe o neatenție.
Fecioara
Vă așteaptă multe bucurii mărunte. Toate acestea vă vor reda sau  vor consolida buna dispoziție și vă vor transforma într-o companie mai mult decît agreabilă pentru cei din jur.
Balanța
Vă așteaptă emoții. Atitudinea voastră în fața pierderii sau a succesului e foarte importantă, pentru că vă va influența niște decizii viitoare. Vă veți bucura de sprijinul unei persoane apropiate.
Scorpion
Este o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor, așa că ar fi bine să vă adunați și să faceți acele mutări pe care le-ați tot amînat. E foarte important să nu scăpați acest moment.
Săgetător
Viața socială va fi plină și interesantă. E posibil să primiți niște vești bune de la o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult. Să aveți grijă cu flirturile, s-ar putea să aveți necazuri.
Capricorn
Cariera e foarte bine aspectată: veți fi apreciați, lăudați, încurajați și există posibilitatea unei măriri de salariu. Acest lucru va atrage invidii printre colegi și se poate să auziți tot felul de bîrfe.
Vărsător
În zilele acestea aproape totul se învîrte în jurul banilor. Cîștiguri mari nu se întrevăd în această perioadă, dar asta nu înseamnă că eforturile de acum nu vor da roade pe termen lung.
Pești
Această săptămînă va fi dedicată aspectelor sentimentale ale existenței. Perioada se anunță favorabilă în sensul că relațiile vor evolua, se vor aprofunda, conflictele vor fi solutionate rapid.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *