Horoscop săptămînal. 23 – 29 martie

horoscopBerbec
Centrul de interes va fi dragostea. Grijile financiare vor trece pe planul al doilea. Nici profesia nu vă va stresa prea mult, veți primi sarcini de rutină, de care vă veți achita fără probleme.
Taur
Veți fi cam dezorientați în ceea ce privește situația profesională. Veți primi tot felul de propuneri. Concentrați-vă asupra jobului actual, pentru că așa aveți mai multe șanse să evoluați.
Gemeni
Veți fi foarte creativi în relația de cuplu. Partenerii se vor bucura de multe surprize și momentele plăcute se vor ține lanț. O problemă minoră de sănătate ar putea să vă facă, totuși, probleme.
Rac
Veți petrece foarte mult timp facîndu-vă planuri financiare îndrăznețe. În această perioadă este, însă, recomandat să vă concentrați mai degrabă asupra reducerii cheltuielilor actuale.
Leu
Multe discuții legate de bani vă vor transforma săptămîna într-o negociere dură. Proiectele voastre pot da rezultate foarte bune, dar va fi nevoie să luptați mult pentru ele.
Fecioara
Faceți multe eforturi în această perioadă pentru a vă remarca profesional. Nu este vorba doar de mai multă muncă, ci și de învățarea unor lucruri noi, care v-ar putea evidenția profesional.
Balanța
Vă veți concentra foarte mult asupra familiei în zilele următoare, asupra relațiilor cu partenerii. Vor apărea multe cheltuieli legate de casă, dar veți reuși să vă descurcați onorabil.
Scorpion
Profesia va fi pe primul plan. Relația cu superiorii va fi un pic tensionată în primele zile, dar se va destinde pe la mijlocul săptămînii. Va fi mult de muncă, dar veți avea și avantaje financiare.
Săgetător
Urmează o săptămînă foarte favorabilă dialogului. Veți fi extrem de convingători. În profesie, veți avea ocazia să încercați ceva nou, să abordați un proiect îndrăzneț și să vă faceți remarcați.
Capricorn
Săptămîna se va caracteriza printr-o lipsă totală de racordare la tot ceea ce se întîmplă în jurul vostru. Banii se vor duce la fel de repede cum vor veni, dar nu veți avea probleme din cauza lor.
Vărsător
Urmează o săptămînă plină de stres, în care vi se vor contesta anumite realizări și veți fi nevoiți să luați unele lucruri de la capăt. Nici domeniul amoros nu este scutit de anumite probleme.
Pești
Aveți în față o săptămînă reușită în ceea ce privește negocierile de orice fel. Veți ști să vă impuneți ideile fără să creați invidie în jur, iar succesele vor avea consecințe pe termen lung.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *