Horoscop săptămînal. 2 – 8 martie

horoscopBerbec
O săptămînă destul de confuză în privința planurilor de viitor. Din toate părțile apar atît oportunități favorabile, cît și piedici. Ascultați sfatul celor ce vă vor binele. Cu banii veți sta binișor.
Taur
Treceți printr-o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Veți simți că ați găsit, în sfîrșit, ceea ce căutați. Nici de bani nu vă veți plînge: încet și sigur, vă veți atinge scopurile.
Gemeni
Veți reuși să duceți la îndeplinire tot ce v-ați pus în gînd. Surprizele plăcute se țin în lanț și toate conflictele sînt lăsate în plan secund. La serviciu, veți da dovadă de mai multă comunicativitate.
Rac
Ocazii nesperate, mai ales în profesie. Nu veți fi nevoiți să căutați, căci vor bate oportunitățile la ușă. Cineva v-a remarcat performanțele și vrea să vă ofere o șansă. Atenție la cheltuieli.
Leu
O săptămînă plină de contradicții. Veți primi vești proaste, compensate de altele foarte bune. Pierderea unui obiect de valoare va fi compensată de o sumă de bani la care nu vă așteptați.
Fecioara
Veți fi cam nemulțumiți de cum decurge relația de cuplu. Veți fi tentați să vă copleșiți partenerul cu reproșuri. Însă problema nu e la partener, ci la voi. Fiți mai toleranți și relaxați.
Balanța
Vă așteaptă o perioadă cam grea sub toate aspectele. Niște necazuri financiare neprevăzute vă vor da planurile peste cap. Banii vor fi preocuparea principală în următoarele zile.
Scorpion
Veți avea o perioadă extrem de încărcată: vi se va da o mulțime de sarcini profesionale dificile și vi se va cere să vă demonstrați capacitățile. Apar probleme legate de locuință.
Săgetător
Săptămîna debutează cu neliniști pe plan financiar. N-ar trebui să fiți deprimați din acest motiv, pentru că veți face rost de bani. Trebuie să fiți puțin mai atenți la relațiile de serviciu.
Capricorn
Urmează o perioadă cu multe provocări pe plan profesional. În ciuda firii relaxate, veți trece prin emoții care v-ar putea afecta munca. Veți reuși să aplanați un conflict cu cineva apropiat.
Vărsător
Veți trece printr-o perioadă mai încordată în relația de cuplu. Pe plan financiar, norii negri încep să se destrame și se întrevăd niște perspective frumoase. Atenție la planul profesional.
Pești
La serviciu, ar fi bine să nu faceți exces de zel, ci doar să vă urmați programul obișnuit. Eforturile suplimentare nu vor fi răsplătite. Banii nu vă vor lipsi, dar și cheltuielile vor fi mari.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *