Horoscop săptămînal. 16 – 22 februarie

horoscopBerbec
Perioada următoare se va lăsa cu multă muncă. Veți fi extrem de solicitați profesional și este important să arătați de ce sînteți în stare. Stresul vă face să neglijați puțin viața sentimentală.
Taur
Veți avea zile norocoase în privința a tot ce înseamnă bani. Atenția va fi concentrată asupra vieții profesionale, domeniu în care veți fi presați de dorința de a evolua, de a vă autodepăși.
Gemeni
Treceți printr-un nou val de schimbări generale și va trebui să vă împărțiți energia în mod echilibrat între toate aspectele vieții: carieră, venit, dragoste, propria persoană, viața socială.
Rac
Veți fi ținta multor energii negative de la cei din jur. Poate fi vorba de bîrfe, ironii, înșelăciuni, sau chiar agresiuni verbale sau fizice. Uneori, aceste lucruri vin exact de unde nu v-ați fi așteptat.
Leu
Sătămîna se anunță plină de evenimente în plan profesional. Va trebui să faceți ceva ce nu vă stă în fire, adică să dați dovadă de diplomație. În dragoste, să vă abțineți din a vă critica partenerul.
Fecioara
Veți trece printr-o perioadă mai fragila din punct de vedere emoțional, iar acest lucru se va reflecta în relațiile amoroase. La sfîrșitul săptămînii vor exista multe discuții legate de bani.
Balanța
Trebuie să vă ocupați în special de sănătate. În dragoste vă așteaptă niște momente de confuzie. Sub aspect profesional, se poate spune că stați destul de bine: deși nu se întrevăd mari salturi.
Scorpion
O dificultate legată de bani va întuneca buna dispoziție. E ceva ce nu mai poate fi amînat, sau trecut cu vederea, așa că va trebui să faceți imposibilul pentru a vă rezolva problema.
Săgetător
Vă așteapta niște zile destul de bune: multe lucruri rămase oarecum suspendate vor începe să se așeze. În problemele financiare veți descoperi portițe și soluții acolo unde nu vă asteptați să găsiți.
Capricorn
Frămîntări, nedumeriri, insomnii, stări confuze, legate de dragoste. Mai mult, vă va fi foarte greu să vă concentrați la celelalte aspecte ale existenței, ceea ce v-ar putea aduce multe necazuri.
Vărsător
Cîteva zile mai proaste, mai ales sub aspectul sănătății. Este, în schimb, o perioadă a cîștigurilor financiare, a rezolvării unor probleme legate de bani, a plății avantajoase a unor datorii.
Pești
Viața socială se va afla în prim-plan. Veți fi activi și veți avea succes în aparițiile publice. Se preconizează o perioadă dedicată refacerii energiilor, a relaxării, a distracțiilor, a odihnei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *