S-au încălțat în adidași noi în prag de sărbători

Imagine simbol: sfm.md

Imagine simbol: sfm.md
Imagine simbol: sfm.md

Antrenorii echipelor de fotbal din raionul Ungheni, dar și arbitrii, s-au ales, în ajun de an an, cu un cadou original, util și prețios. Ei au primit cîte o pereche de… adidași. Au beneficiat de adidași 12 antrenori și șase arbitri. Nu au fost uitate nici echipele de fotbal, fără de care antrenorii nu-s antrenori, iar arbitrii nu au nici o valoare. Șase dintre ele s-au ales cu mingi de fotbal nou-nouțe. Valoarea totală a darurilor a fost de circa 9000 de lei.
”Ne-am gîndit ca acest gest va constitui un fel de stimulent și un semn de recunoștință din partea noastră pentru activitatea pe care o depun și antrenorii, și fotbaliștii, și arbitrii”, a declarat Petru Langa, președintele Federației Raionale de Fotbal, el și vicepreședintele raionului Ungheni.
Cadourile au fost oferite de către Federația Moldovenească de Fotbal la solicitarea Federației Raionale de Fotbal.
”Cei îndrăgostiți de fotbal își poartă singuri de grijă, au și adidași, și mingi. Totuși, am decis să recurgem la o astfel de surpriză, pentru a le arăta că îi apreciem și îi prețuim”, a mai spus Petru Langa.
Anterior, cu ceva timp în urmă, oameni ai fotbalului din raionul Ungheni au primit și echipament sportiv, pentru a arăta cît mai reprezentativ atunci cînd ies pe teren. La sfîrșitul toamnei trecute, grației Federației Moldovenești de Fotbal, la Ungheni a fost dat în exploatare și un teren de fotbal artificial.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *