Fără cărți la ”Eminescu”

Imagine simbol: myphotoreading.ro

Imagine simbol: myphotoreading.ro
Imagine simbol: myphotoreading.ro

În ajunul aniversării a 165-a de la nașterea lui Mihai Eminescu, Mișcarea Civică „Tinerii Moldovei” anunța că va dona seturi de cărți mai multor licee din Republica Moldova, care poartă numele marelui poet. Deci, logic, ar fi trebuit să beneficieze de asemenea daruri și Liceul ”Mihai Eminescu” din orașul Ungheni, și Liceul ”Mihai Eminescu” din Sipoteni Călărași. Nu au beneficiat. ”Cu părere de rău, la Ungheni și Călărași nu am reușit să trimitem seturi de cărți, pentru că nu am avut contacte cu liceele respective”, ne-a spus Dinu Plîngău, președintele Mișcării Civice ”Tinerii Moldovei”, menționînd că, de data aceasta, au beneficiat de cărți doar instituțiile din raioanele de nord ale republicii.
Dinu Plîngău a transmis, totodată, următorul mesaj: ”Dacă sînteți din regiunea Ungheni-Nisporeni-Călărași și aici va fi organizată vreo decadă a limbii române, ceva legat de istorie sau alte evenimente culturale, noi, în calitate de organizație de voluntariat, am putea să transmitem cărți, dar și alte materiale ce duc la dezvoltarea tinerilor”.
De notat că Mișcarea Civică „Tinerii Moldovei”, cu sediul la Chișinău, este formată de o generație de tineri care optează pentru a schimba în bine ziua de mîine.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *