Horoscop săptămînal. 22 – 28 decembrie

horoscopBerbec
O săptămînă reușită în ceea ce privește negocierile de orice fel, fie că e vorba de o mărire de salariu sau de realizarea unor planuri împreună cu persoana iubită. Să fiți atenți cu banii.
Taur
O săptămînă a reluărilor: proiecte reîncepute de la zero, acțiuni care trebuie regîndite, cuvinte ce trebuie repetate pînă sînt înțelese. Se întrevăd multe cheltuieli care vă vor da bugetul peste cap.
Gemeni
Săptămîna se va caracteriza printr-o lipsă totală de sincronizare cu tot ceea ce este în jur. Veți întîrzia mult, nu veți respecta termenele care vi se impun, veți uita multe lucruri importante.
Rac
Urmează o săptămînă foarte favorabilă dialogului. Orice probleme ați avea cu cei din jur, acum este momentul să le soluționați. Veți fi extrem de convingători în această perioadă.
Leu
Profesia va fi pe primul plan. Relația cu superiorii va fi un pic tensionată în primele zile, dar vă veți destinde pe la mijlocul săptămînii. Relația cu partenerul de cuplu va fi excelentă.
Fecioara
Vă veți concentra mult asupra familiei. Vor apărea multe cheltuieli legate de casă, dar bugetul nu va fi afectat prea tare. Partenerul nu se va arăta încîntat de planurile pe care vi le faceți.
Balanța
Feceți multe eforturi pentru a vă remarca profesional. Veți avea spor în toate, cu condiția să vă faceți un program de lucru eficient. O cheltuială neprevăzută riscă să vă strice planurile.
Scorpion
Multiplele discuții legate de bani vor transforma săptămîna într-o continuă negociere. Proiectele pot da rezultate foarte bune, dar va fi nevoie să luptați mult pentru ele.
Săgetător
Veți fi nevoiți să învățați să comunicați mai bine cu partenerul. Veți petrece  mult timp făcîndu-vă planuri financiare, este recomandat să vă concentrați asupra reducerii cheltuielilor actuale.
Capricorn
Veți fi surprinzător de creativi și spontani în relația de cuplu. Banii vor fi cheltuiți, chiar risipiți pentru plăceri personale, însă vor veni alții curînd. Veți avea o problemă minoră de sănătate.
Vărsător
Veți fi dezorientați în ceea ce privește situația profesională. Veți primi tot felul de propuneri. Mai bine ar fi să vă concentrați asupra serviciului actual pentru că aveți șanse să evoluați.
Pești
Centrul de interes va fi dragostea. Grijile financiare vor trece pe planul al doilea. Nici profesia nu vă va stresa prea mult, veți primi sarcini de rutină pe care le veți achita fără probleme.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *