Horoscop săptămînal. 15 – 21 decembrie

horoscopBerbec
Veți avea o săptămînă mai neobișnuită în ceea ce privește atitudinea față de cei din jur. Veți fi mai sensibili, mai intuitivi, mai toleranți, iar această stare va stîrni uimirea celor apropiați.
Taur
Veți avea o săptămînă foarte productivă sub aspect financiar. Veți obține bani ușor și repede. Relațiile cu familia vor fi excelente și chiar se vor rezolva pe cale pașnică unele conflicte mai vechi.
Gemeni
Săptămîna va fi dedicată iubirii. Din fericire, astrele vă favorizează și pe plan financiar. Ar fi recomandată mai multă atenție la relațiile cu familia. Sănătatea nu e chiar la cote maxime.
Rac
Urmează o săptămînă în care totul vă merge la fix. Veți fi oamenii potriviți la locul potrivit și veți spune exact ceea ce trebuie, atunci cînd trebuie. Vețir primi vești bune legate de niște bani.
Leu
Săptămîna va sta sub semnul succesului. Șarmul binecunoscut vă va aduce avantaje nesperate pe plan social. Financiar, încă mai aveți de așteptat pînă veți avea iar portofelul plin.
Fecioara
Aveți în față o săptămînă dificilă sub aspect profesional: multă nesiguranță, emoții și gînduri negre. Susținerea din partea familiei vă va ajuta să treceți mai ușor peste momentele dificile.
Balanța
Prietenia va fi cuvîntul-cheie. Multe din realizări vor fi legate de prieteni. Profesional, o recomandare din partea cuiva apropiat vă va ajuta să vă atingeți mai repede scopurile.
Scorpion
Aveți mari accese de generozitate. Din păcate, banii întîrzie să vină și apar multe nemulțumiri din această cauză. Profesional, se întrevăd niște conflicte cu superiorii, așa că fiți atenți.
Săgetător
Se anunță multe drumuri în interes profesional. Cu banii veți sta de la bine la foarte bine. Veți primi însă niște vești proaste legate de sănătatea unui membru al familiei.
Capricorn
Veți socializa mult în această săptămînă. Cineva din anturaj nu vă vorbește de bine. Profesional, nu sînt prea multe noutăți la orizont. Vești bune în privința banilor, vi se va restitui un împrumut.
Vărsător
Veți fi nevoiți să dați dovadă de multă stăpînire de sine în această săptămînă. Vor aparea multe obstacole în cale, mai ales la serviciu. Cu banii, în schimb, nu veți avea prea multe griji.
Pești
Nu urmează o săptămînă prea bună sub aspectul stării psihice. Veți simți nevoia să vă închideți în voi, veți fi mai repeziți și mai intoleranți cu cei din jur, uneori chiar agresivi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *