Horoscop săptămînal. 1 – 7 decembrie

horoscopBerbec
În această săptămînă, un banal conflict vă va devia destul de mult. Este indicat să fiți, mai mult ca oricînd, atenți la emoții și precauți în legătura cu deciziile pe care trebuie să vi le asumați.
Taur
Acordați mai multă atenție problemelor de natură financiară, bugetului pentru luna decembrie sau planurilor de cheltuială. Fiți sinceri și împărtășiți totul cu familia și prietenii de încredere.
Gemeni
Veți avea parte de multe vești plăcute, veți face vizite unor prieteni mai vechi ori vă veți bucura de evenimente relaxante. Veți fi tratat cu bunătate și generozitate de către toată lumea.
Rac
În sfîrșit, sînteți capabili să vă respectați un angajament. Multe dintre speranțele dvs. vor căpăta contur și totul se va termina într-un mod plăcut. Veți cheltui destui bani pentru sănătate.
Leu
În această săptămînă, se poate să fiți martori ai unui eșec al cuiva drag din familie, așa că vă veți simți obligat din punct de vedere moral să vă implicați în totalitate în această problemă.
Fecioara
Straduiți-vă să vă apropiați de înfăptuirea planurilor sau proiectelor la care ați visat. Este posibil să primiți chiar și o sumă de bani neașteptată, însă foarte bine venită la ora actuală.
Balanța
Aveți șanse mari să implementați cu succes o nouă afacere ce vă poate aduce beneficii materiale considerabile. În viața personală, se ivesc conflicte de proporții destul de mari, fiți atenți!
Scorpion
Aspectele legate de finanțe vor fi prioritatea dumneavoastră. Sînteți în căutarea celor mai bune oferte. Un eveniment neașțeptat poate determina schimbări radicale în planurile dvs.
Săgetător
Această săptămîna vă pregătește surprize mari pe plan financiar. Pentru unii acestea pot fi extrem de plăcute, însă pentru alții pot reprezenta chiar opusul. Sume de bani pot apărea pe neașteptate.
Capricorn
Această săptămînă vă va presa să duceți la bun sfîrșit toate sarcinile. Nu va fi ușor să faceți aceste lucruri, însă, din fericire, vă veți mobiliza și veți termina tot ce aveți de făcut.
Vărsător
Înainte de a lua o decizie importantă, ar fi indicat să purtați o discuție serioasă cu cîțiva cunoscuți și în acest fel să primiți niște sugestii care, cu siguranță, vă vor face sarcina mai ușoară.
Pești
Vor apărea conflicte numeroase în mediul familial, mai pe tot parcursul aceste săptămîni. Dar nu vă fceți griji, deoarece toate aceste dispute își vor găsi, într-un final, rezolvarea.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *