VIDEO | Casa Antreprenoriatului Ungheni – premiată la un prestigios concurs european

Captură: youtube

Captură: youtube
Captură: youtube

În perioada 19-20 noiembrie 2014 în oraşul Torino Italia a avut loc conferinţa cu tematica „Abilitățile locale contează. Guvernanță pe mai multe niveluri si comunități antreprenoriale „. În cadrul acestei conferinţe a avut loc premierea învingătorilor a primului concurs organizat de Agentia de traning a UE (ETF Europian Traning Organization) „Comunităţi Antreprenoriale de Succes”.
Din peste 40 de comunităţi antreprenoriale care au participat la concurs au fost selectate 7 printre care si Casa Antreprenoriatului Ungheni.
Casa Antreprenoriatului Ungheni din oraşul Ungheni, este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică, non-profit creată cu scopul prioritar de a susţine dezvoltarea sectorului privat antreprenorial şi promovarea reformelor economice prin susţinerea şi consolidarea mediului antreprenorial din variate sectoare ale economiei, prestînd servicii profesioniste de informare, consultanţă, asistenţă si instruire.
Constituită prin aportul a patru Organizaţii Non-Guvernamentale (Centrul de Suport al Businessului Ungheni, Filiala Ungheni a Camerei de Comerţ şi Industrie din Moldova, Filiala Ungheni a Alianţei Franceze din Moldova şi Asociaţia Producătorilor Agricoli UNCALNIS) care de-a lungul anilor au demonstrat ca reprezintă un partener de încredere pentru mediul antreprenorial din regiunea Ungheni, Casa Antreprenoriatului Ungheni îşi propune de a canaliza toate energiile creative din domeniul economic a regiunii Ungheni, pentru a realiza obiectivele prioritare ale sale.
Casa Antreprenoriatului Ungheni a fost creată cu asistenţa Proiectului UE/Tacis de Cooperare Transfrontaliera Ungheni, Republica Moldova, Perioada de implementare:: 02.10.2002 – 31.12.2004 Bugetul: EUR 1.975.000.

VIDEO: youtube.com


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *