Aur și bronz pentru călărășeni

Imagine: http://calarasi-primaria.md/

Imagine: http://calarasi-primaria.md/
Imagine: calarasi-primaria.md

Cu o medalie de aur și două de bronz s-au întors discipolii Școlii sportive ”Mihai Viteazul” din Călărași de la Campionatul Republicii Moldova la Judo între juniori. Eliza Zaharia a avut o prestație de zile mari și s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, obținînd medalia de aur. Ana Bordei și Alina Caraman au obținut medalii de bronz. ”Toate trei s-au prezentat la un nivel destul de înalt, mai ales că fac parte încă din categoria cadeților”, a  accentuat antrenorul Mihail Festican.
De notat că Eliza Zaharia a luat aurul la categoria 78 kg, iar Ana Bordei și Alina Caraman s-au clasat pe locul III la categoria 63 kg. Băieții călărășeni au fost mai puțin norocoși. ”Totul e înainte”, a făcut o remarcă Mihail Festican, explicînd, totodată,  ”băieții noștri sînt tot cadeți, iar cerințele au fost mult mai mari, ca pentru juniori”.
Campionatul Republicii Moldova la Judo s-a desfășurat în perioada 4-5 decembrie la care au participat circa 300 sportivi din întreaga republică, 18 fiind din Călărași.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *