Horoscop săptămînal. 17 – 23 noiembrie

horoscopBerbec
Veți avea niște discuții incomode cu partenerul de cuplu, cauzate de anumite bănuieli. Dacă știți că n-ați fost  ușă de biserică, ar fi bine să veniți cu explicații, altfel exista riscul ruperii relației.
Taur
Săptămîna va fi dedicata planurilor de călătorii și posibil chiar punerii lor în practică, dar mai spre sfîrsit. Va fi vorba de călătorii de agrement, nimic serios, dar puțină relaxare nu strică.
Gemeni
Veți fi tentați să vă aruncați în niște jocuri amoroase, care vă vor aduce necazuri. O ceartă cu un prieten apropiat o să vă pună pe jar și veți fi nevoiți să compensați gafele cu niște gesturi spectaculoase.
Rac
Vi se va cere diverse favoruri legate de aspectul profesional. Trebuie să aveți  grijă cui oferiți informații și sfaturi, pentru că nu toți cei care solicită astfel de favoruri le și merită.
Leu
Faceți  planuri de week-end, dar puteți să vă așteptați la o schimbare. Niște musafiri de departe se anunță si o să aveți  parte de o distracție pe cinste, posibil și de ceva cadouri valoroase.
Fecioară
Astrele vor fi deosebit de generoase, mai ales în privința banilor. Veștile bune vor fi legate de o îmbunătățire pe termen lung a veniturilor, poate de găsirea unui loc de muncă mai bine plătit.
Balanță
Stați bine în toate domeniile. În dragoste, cei cuplați vor discuta despre mutări majore, poate chiar despre căsătorie, iar cei singuri se vor bucura de un succes remarcabil la sexul opus.
Scorpion
Acest început de săptămînă vine cu oferte profesionale excelente, dar și cu eforturi financiare. Vi se va cere sa contribuiți la niste cheltuieli de familie care vă vor zdruncina serios bugetul.
Săgetător
Vești foarte bune pentru cei îndrăgostiți: persoana iubită le va da foarte multe semne bune în următoarele zile. Cei cu probleme financiare să nu refuze acum nici o ofertă profesională.
Capricorn
Veți avea o săptămînă foarte bună, mai ales sub aspectul colaborărilor de afaceri cu cei apropiați. Orice proiect sau investiție comună se vor finaliza cu succes, chiar peste măsura așteptărilor.
Vărsător
Veți fi extrem de ocupați, pregătindu-vă proiectele de carieră, studii. Veți fi chemați la interviuri, sau vi se va anunța examene noi și uneori va fi nevoie să călătoriți pentru a vă rezolva problemele.
Pești
Săptămîna va  începe cu o veste bună, legată de reușita cuiva apropiat. La mijlocul perioadei, veți avea niște discuții legate de bani, în urma cărora veți obține tot ceea ce ați solicitat.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *