Horoscop săptămînal. 10 – 16 noiembrie

horoscopBerbec
O săptămînă foarte solicitantă din punct de vedere afectiv. Vi se va cere ajutorul într-o problemă importantă. Veți ști să fiți la înălțimea așteptarilor, dar acest lucru va însemna mult stres.
Taur
Vă veți confrunta cu diverse necazuri financiare: orice ați face, veți fi nevoiți să scoateți bani din buzunar. Este important să nu intrați în panică. Norocul are și el fluctuații: ba va fi, ba nu va fi..
Gemeni
Veți intra în panică la începutul săptămînii, din cauza unui proiect amînat. Ar fi recomandat, totuși, să nu mai amînați proiectele urgente, pentru că vă va fi greu să suportați un posibil eșec.
Rac
Veți fi deosebit de vulnerabili în aceste zile în ceea ce privește sănătatea. Cu banii nu veți sta din cale-afară de bine, dar veți găsi soluții foarte ingenioase pentru a compensa lipsa lor.
Leu
Problema cea mai mare vor fi banii, mai ales acum, cînd vă bate gîndul să faceți o schimbare în carieră. Veți suferi o dezamăgire din partea unui prieten fals. Dragostea, însă, e la cote maxime.
Fecioara
Veți fi destul de solicitați din punct de vedere profesional și tot ce veți face, veți face cu spor. Aveți noroc. Veți primi bani și veți reuși să vă duceți la îndeplinire niște planuri de cheltuieli.
Balanța
Bate vîntul schimbării, atît pe plan personal, cît și pe plan profesional. În profesie, ambițiile vă vor crește, ajungîndu-se chiar pînă la schimbarea locului de muncă cu altul mult mai promițător.
Scorpion
Tot dragostea rămîne pe primul loc. În schimb, banii vă fug printre degete și în această săptămînă. La locul de muncă aveți multe probleme, iar relațiile cu familia sînt destul de tensionate.
Săgetător
Ocaziile de distracție vor veni una după alta. Este exact ceea ce vă place cel mai mult, însă trebuie să fiți atenți să nu depășiți măsura. Nu lăsați profesia la o parte, aveți multe proiecte.
Capricorn
Săptămîna începe cu cîteva probleme legate de comunicarea interumană, probleme care pot ușor degenera în conflicte. Se pare că veți fi ceva mai morocănoși și mai agresivi decît de obicei.
Vărsător
Săptămîna va fi una a așteptărilor și a emoțiilor. Nu veți sta prea bine nici la capitolul energie. Totuși, la sfîrșitul săptămînii situația se va redresa, veți primi o sumă de bani binevenită.
Pești
A venit momentul să vă apucați de treabă: toate proiectele amînate pînă acum se vor acumula și vă vor copleși, daca nu vă apucați urgent de ele. Puteți să stați, însă, liniștiți în privința banilor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *