Debitorii rău-platnici din Ungheni pot nimeri în Lista Neagră a Datornicilor

infodebitINFODEBIT lansează www.infodebit.md – Primul sistem european de identificare a rău-platnicilor din Republica Moldova.
www.infodebit.md oferă posibilitatea verificării, în baza unui temei justificat, dacă este inclusă sau nu o persoană în Lista Neagră, asigurînd astfel prevenirea şi/sau minimizarea riscurilor la vînzarea de produse sau servicii, inclusiv credite.
www.infodebit.md procesează cca 90.000 de debite active, cifră care se actualizează zilnic.
www.infodebit.md poate fi accesat de bănci, companii de microfinanţare, operatorii de telefonie mobilă, utilități (apă, salubritate, energie electrică, servicii comunale), etc.
www.infodebit.md poate fi utilizat, în regim securizat, din birou, acasă sau chiar în transport, utilizînd un PC, tabletă sau telefonul mobil.
Oricine care are debitori rău-platnici, a căror datorie este incontestabilă, poate include debitori în www.infodebit.md, cu informarea preventivă a debitorului și oferîndu-i termen pentru achitarea datoriei sau medierea situației cu creditorul.
www.infodebit.md este utilizat în peste 20 de state din UE în calitate de Registrul Negativ al Datornicilor (de exemplu Austria, Cehia, Finlanda, Norvegia, Spania, Danemarca, Germania, Ungaria, Italia, România, Turcia, Marea Britanie, Polonia ș.a.)
INFODEBIT vine să construiască un sistem concurent Biroului de Credit, spărgîndu-i monopolul de informații și scutind clienții de obligația furnizării de date pozitive despre clienții săi de valoare.
”Suntem siguri în misiunea noastră de disciplinare continuă a partenerilor în afaceri, consumatorilor rău-platnici, întru prosperarea şi dezvoltarea acestora, pentru crearea circumstanțelor favorabile existenței unui mediul de afaceri sănătos”, a declarat Alexandru MOCANU, Director Comercial INFODEBIT.
INFODEBIT – Trust, but verify
https://www.infodebit.md
Tel: +373 22 82 97 27
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/InfodebitMoldova


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *