Puși pe fapte mari

tenis de masa
Imagine simbol

Cei mai talentați tenismeni ungheneni, întruniți în echipa ”Ungheni-Prut”, au purces la ”cucerirea  Olimpului”. Ei își doresc cu tot dinadinsul să să plaseze cît mai sus în clasamentul Campionatului Republicii Moldova la tenis de masă, Liga Națională.
Prima etapă a competițiilor, care a avut loc pe 6-7 septembrie, au trecut-o cu brio, clasîndu-se pe locul III. Ei au cedat doar campioanei de anul trecut, ”Olimpicul” din Bălți, și echipei ”Franzeluța” din Chișinău.
”Avem o echipă bună, din componența căreia fac parte: Mihai Adam, maestru al sportului,  Gheorghe Litovcenco, candidat în maeștri, Iurie Vrabie, Dumitru Dilion și Eugeniu Cebotaru, toți deținători ai categoriei I. Este îmbucurător faptul că sportivii noștri au reșit să țină piept celor mai titrați tenismeni din R.Moldova”, a subliniat antrenorul Vasile Adam. Acest lucru se datorează, potrivit dînsului, unei pregătiri fizice, tactice și psihologice foarte bune.
”Scopul echipei este de a ocupa un loc cît mai înalt posibil, dar nu mai jos de locul patru, pe care l-am ocupat în anul 2013”, a subliniat antrenorul.
Următoarea etapă a Campionatului R.Moldova la tenis de masă, liga națională, se va desfășura în luna octombrie. Tentru titlul de campioană luptă 9 echipe.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *