Mîndru ministru

Imagine: curentul.md

Imagine: curentul.md
Imagine: curentul.md

Oleg Efrim, minsitrul Justiției, s-a declarat mîndru că-i din Ungheni. A făcut-o public, pe 28 august, de Hramul orașului Ungheni. Dînsul a și explicat de ce. Pe lîngă faptul că s-a născut, a copilărit și și-a petrecut adolescența în satul Cornești, pe care nu l-a uitat niciodată, Oleg Efrim consideră că Ungheniul este cel mai european oraș din Republica Moldova. ”Deoarece Ungheniul este cel mai european, și noi suntem cei mai europeni. Deci, toată țara învață să fie europeană de la Ungheni”, a concluzionat dînsul.
În altă ordine de idei, Oleg Efrim a remarcat că Ungheniul este și un oraș ”alintat”, căci nu există altă localitate în Republica Moldova, cu excepția capitalei, care să fie vizitată ”de atîtea oficialități, prim-miniștri, miniștri, comisari europeni, cu atîtea realizări obținute și care urmează să fie obținute”.
Și mai există un motiv de mîndrie pentru ministrul Justiției. ”Sînt mîndru că doar Ungheniul este în stare să-și sărbătorească hramul nu o zi, cum o fac toate celelalte localități, dar patru”, a declarat dînsul. Vorba e că unghenenii își sărbătoresc hramul de 28 august, imediat după Ziua Independenței și, practic, în ajunul Sărbătorii ”Limba Noastră”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *