VIDEO | Primăriei îi pasă de orașul Ungheni

DSC_0159”Îmi pasă de orașul meu” cu acest slogan au ieșit reprezentanții Primărie orașului Ungheni săptămîna trecută în scuarul ”Gr. Vieru”. Dis-de-dimineață, la ora 7.00, fiecare s-a înărmat cu cîte o greblă, mătură sau perie de vopsit și s-a apucat de treabă. Au fost măturate aleile din parc, vopsite băncile și cosită iarba. Treaba a fost cu spor, căci la salubrizarea parcului s-au implicat toți reprezentanții administrației publice locale. Astfel, în aproximativ două ore scuarul a căpătat un alt aspect. Acum, ne putem petrece timpulîntr-un mod plăcut, fără coji de semințe, sticle, sau alte deșeuri.

”Ne dorim un oraș curat, cu multe flori și spații verzi amenajate. Ne place cînd vedem asemenea locuri în oraș. Acestea însă trebuie menținute.  Noi am făcut primul pas spre un oraș mai curat. Sperăm ca prin asemenea exemple locuitorii din Ungheni să se mobilizeze și să contribuie la crearea unui oraș mai verde, pentru că schimbarea începe de la noi”, a menționat Alexandru Ambros, Primarul orașului Ungheni.

În curînd, în orașul Ungheni vor avea loc evenimente dedicate ”Zilelor orașului Ungheni”.   În acest sens, Primăria orașului Ungheni, îndeamnă toate persoanele fizice şi juridice (asociaţii de proprietari, societăţi comerciale, agenți economici, instituţii publice şi de învăţământ) să se implice la salubrizarea orașului. Orașul  Ungheni este al nostru, al tuturor  și este de datoria fiecărui cetățean de  a se implica activ pentru  ca orașul să arăte mai frumos  și mai atractiv.

Doar împreună putem face ca Ungheniul să fie un oraș mai curat și mai frumos așa cum ni-l dorim cu toții![wzslider]


Text: ungheni.md
Video: Canal Regional


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *