Oameni de afaceri din Ungheni au participat la un for în Estonia

Imagine: prime.md
Imagine: prime.md
Imagine: prime.md

Peste 20 de aleşi locali şi oameni de afaceri din raionul Ungheni au participat la un for de afaceri care se organizează anual în regiunea estoniană, Jõgeva. În cadrul evenimentului, desfăşurat în perioada 12-14 august, au participat circa 120 aleşi locali şi oameni de afaceri din Estonia, Finlanda, Lituania, Turcia şi Belarus.
Ambasadorul R. Moldova, Victor Guzun, anunță că pe blogul său personal că au mai fost organizate două stand-uri ale producătorilor din Republica Moldova ”inclusiv cu degustări și mai multe sesiuni specializate de contact pe diverse domenii divizate în trei grupuri principale: agricultură, afaceri și turism. Au fost stabilite mai multe parteneriate în domeniul comercializării produselor agricole, transport dar și unele oportunități de investiții în Republica Moldova, în mod special de către oamenii de afaceri finlandezi”, menționează diplomatul.
Participarea delegației moldovenești la forum se înscrie în cadrul proiectului Ambasadei de aprofundare a cooperării dintre administraţiile publice locale din Republica Moldova şi Estonia.
Sursa: prime.md

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *