Horoscop săptămînal. 25 – 31 august

horoscop-25-31augustBerbec
Ești foarte activ, mai ales pe plan intelectual și nu te oprești pînă nu ajungi să înțelegi lucrurile în profunzimea lor. Totul pare să prindă sens, serviciul se îmbină perfect cu planurile  personale.
Taur
Îți vezi visele devenind realitate și simți cum viața intră pe un făgaș normal. Activitățile pe care le desfășori zi de zi îți sînt facilitate de bunăvoința și respectul celor din jur.
Gemeni
Dragostea este prioritatea ta în această săptămînă, nimic nu pare la fel de important ca soluționarea unor probleme de cuplui. O schimbare de mediu te poate ajuta să gasești un punct de echilibru.
Rac
Ești plin de energie și știi foarte bine cum să o folosești pentru a-ți maximiza rezultatele și beneficiile. Nu te mulțumești cu răspunsuri superficiale, lupți pentru a ajunge la adevăruri.
Leu
O săptămînă în care vei încerca să faci ordine în viață, să îți clarifici intențiile și să înțelegi care sînt principalele tale scopurir. Aspirațiile tale devin din ce în ce mai centrate în viața de zi cu zi.
Fecioara
Ți se pune la încercare capacitatea de a te descurca în situații limită și nivelul de stres pe care îl poți suporta fără a ceda. Schimbările prin care treci te motivează să fii mai bun la locul de muncă.
Balanța
Imaginea ta în societate este extrem de importantă în aceste zile, fie pentru că încerci să scapi de anumite complexe, fie pentru că ai impresia că ai pierdut capacitatea de a relaționa cu cei din jur.
Scorpion
Îți propui să fii mai pragmatic și să iei decizii constructive pentru viitorul tău. Ai tendința de a exagera cu munca și, fără să îți dai seama, uiți cu ușurință de nevoile familiei tale.
Săgetător
Te angajezi în numeroase proiecte, faci promisiuni și nu te gîndești decît la moduri prin care ai putea să realizezi cît mai multe din visele tale. Fii, totuși, mai diplomat și mai receptiv.
Capricorn
Te gîndești mereu la ce ai putea să faci pentru a obține noi proiecte, te preocupă fiecare din problemele celor dragi și faci din lucruri minore niște evenimente negative de mare anvergură.
Vărsător
O săptămînă încărcată, în care vei acționa conform dorințelor personale, vei face orice pentru a-ți păstra liniștea interioară. Nu ești îndeajuns de atent însă, pierzi firul unor evenimente importante.
Pești
Astrele îți creează circumstanțele favorabile pentru a evolua în plan profesional și social. Combini utilul cu plăcutul, te asociezi cu persoane care nu îți sînt simpatice, dar care îți oferă avantaje profesionale.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *