Horoscop săptămînal. 18 – 24 august

horoscop 18 - 24 augustBerbec
Veți lua hotărîri majore. Nu e vorba neapărat de ceva foarte vizibil pentru ceilalți, ci de schimbări interioare, care vă ajută să depășiți momentele dificile. Comunicarea e foarte bună.
Taur
Sănătatea nu este foarte bine aspectată în această perioadă. Aveți grijă mare de ea. Un membru al familiei vă va face o surpriză plăcută. Atenție mare cu banii, există riscul de furt.
Gemeni
Ar fi bine să cîntăriți fiecare mișcare, dacă nu dotiți să stîrniți furtuni în cuplu. Apar niște provocări profesionale, care vă vor solicita mult timp. Partea bună e că vă va aduce bani în buget.
Rac
O călătorie pe care o așteptați de multă vreme se amînă. Acest lucru vă face să vă reorganizați programul și vă oferă un răgaz să mai rezolvați niște probleme. Puneți frîu cheltuielilor.
Leu
Sînteți predispuși la tot felul de accidente, fie că e vorba de accidente fizice sau de gafe. Puteți intra foarte ușor în necaz. Trebuie să fiți foarte atenți la cum vă purtați și ce vorbiți.
Fecioara
O perioadă bună pentru acumularea de informații, în sensul descoperirii unor secrete care circulă în cerc restrîns. E posibil un conflict cu cineva din anturaj, din cauza unui mesaj transmis greșit.
Balanța
Sînteți pe val. Aveți șanse mari de reușită în tot ce vă  propuneți, așa că e un moment bun să vă faceți planuri sau să încheieți niște socoteli mai vechi. Veți primi niște bani din mai multe părți.
Scorpion
Este o perioadă bună pentru experimente și evadări romantice. Dar nu neglijați latura profesională, deoarece nu veți putea folosi nici o scuză pentru întîrzierile la serviciu.
Săgetător
O perioadă propice relaxării și acumulării de energie. Ar fi bine să vă luați cîteva zile libere pentru a vă pune gîndurile în ordine, căci ați avut cam multe pe cap în ultima perioadă.
Capricorn
Riscați să ratați niște ocazii excelente de a face o impresie bună la serviciu din cauza unor accese nervoase care nu vor fi prea apreciate de șefi. Planurile financiare vor avea succes.
Vărsător
Veți avea foarte multă energie și depinde doar de voi cum o veți folosi. Indicat ar fi să vă concentrați asupra carierei, pentru că astrele favorizează proiectele anume în acest domeniu.
Pești
Veți primi mici cadouri, vești care vă ridică moralul, vizite de la persoane dragi, invitații în oraș. Nu se întrevăd șanse de realizări mărețe, dar nu trebuie neglijată importanța bucuriilor mărunte.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *