Discoteci sub clar de lună la Zberoaia

În fotografie: Cei ce au incendiat atmosfera

În fotografie: Cei ce au incendiat atmosfera
În fotografie: Cei ce au incendiat atmosfera

În noaptea de sîmbătă spre duminică, pe 10 august, satul Zberoaia nu a avut somn. În parcul din localitate s-a dat o petrecere cum nu s-a mai văzut – o discotecă în aer liber pentru tineret. La pupitrul de mixaj au fost doi DJ de la un club de noapte din orașul Nisporeni, care au și dat tonul serii.
Vestea că la Zberoaia distracția e la maximum s-a răspîndit, în scurt timp, prin rețelele de socializre, astfel că, spre miezul nopții, parcul era deja neîncăpător de fete și băieți din mai multe localități nisporenene, dornici de a dansa sub clar de lună.
Ideea de a organiza o asemenea discotecă i-a venit Magdalenei Pîrlici, o tînără de 16 ani din Zberoaia, fiica primarului de aici, Damian Pîrlici.  ”Vara e pe sfîrșite și m-am gîndit că noi, tinerii, trebuie să o petrecem frumos, în aer liber”, a declarat ea pentru ”Expresul”, specificînd că și vara trecută au avut loc asemenea discoteci în aer liber.
La organizarea evenimentului s-a implicat și primarul, care a scos din buzunarul propriu circa 2000 de lei. Fiind întrebat ce l-a motivat să facă gestul, dînsul a răspuns: ”Tinerii de la sat merită să se distreze frumos”, după care a adăugat: ”Astăzi eu investesc în tineri, iar mîine ei vor veni să investească în dezvoltarea localității noastre”.
O discotecă similară, va mai avea la Zberoaia și pe 16 august.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *