Horoscop săptămînal. 21 – 27 iulie

horoscop-21-27iulieBerbec
Veţi trece printr-o perioadă mai încordatăîn relaţia de cuplu. Pe plan financiar, se întrevăd nişte perspective frumoase. Atenţie la planul profesional: nu este o perioadă bună pentru pretenţii.
Taur
La serviciu, ar fi bine să nu faceţi exces, ci doar să vă urmaţi programul obişnuit. Eforturile suplimentare nu vor fi răsplătite. Banii nu vă vor lipsi, însăşi cheltuielile vor fi pe măsură.
Gemeni
O perioadă cu multe provocări pe plan profesional. În dragoste, totul merge cum nu se poate mai bine, partenerul vă va dovedi încăo dată că vă sprijină necondiţionat. Atenţie la chetuieli!
Rac
Săptămîna debutează cu nelinişti pe plan financiar. Datorii, facturi, taxe, toate se vor acumula şi vor da impresia că n-o s-o mai scoateţi niciodată. Fiţi mai atenţi la relaţiile de serviciu.
Leu
Vă aşteaptă, din păcate, o perioadă cam grea sub toate aspectele. Nişte necazuri financiare neprevăzute vă vor da planurile de vacanţă peste cap. Banii vor fi preocuparea principală.
Fecioara
O perioadă extrem de încărcată: vi se vor da o mulţime de sarcini profesionale dificile şi vi se va cere să vă demonstraţi capacităţile. Relaţia de cuplu nu este prea bine aspectatăacum.
Balanţa
E nevoie de mai multă toleranţăşi relaxare, daca vreţi să vă păstraţi relaţia. La serviciu, ar fi bine să vă concentraţi energia asupra unui singur obiectiv, nu să văîmpărţiţiîn mai multe direcţii.
Scorpion
Ocazii nesperate, mai ales în profesie. Nu veţi fi nevoiţi să căutaţi, pentru că vor bate oportunităţile la uşă. Mai multăatenţie la cheltuieli, căcivă aşteaptă o tentaţie ce vă poate lăsa cu buzunarele goale.
Săgetător
O săptămînă nici bună, nici rea. Veţi primi veşti foarte proaste, compensate de altele foarte bune. Atenţie însă, toate aceste evenimente vă vor face să ignoraţiîndatoririle profesionale.
Capricorn
Veţi reuşi să duceţi la îndeplinire tot ce vă puneţi în gînd. La serviciu veţi da dovadă de mai multă deschidere şi comunicativitate, ocazie cu care veţi afla nişte informaţii preţioase.
Vărsător
Săptămîna va fi destul de confuzăîn privinţa planurilor de viitor. Din toate părţile se ivesc şi oportunităţi, dar şi piedici. Cu banii veţi sta ceva mai bine şi vă veţi permite o mică evadare.
Peşti
Treceţi printr-o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Nici de bani nu vă veţi putea plînge: încet şi sigurvă veţi atinge scopurile. Veţi avea însă o mică problemă de sănătate.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *