Horoscop săptămînal. 2 – 8 iunie

horoscop-2-8-iunieBerbec
Veţi avea probleme în realizarea unor proiecte. Apar discuţii între dumneavoastră şi colegii de muncă. Aţi face bine să le evitaţi şi să amînaţii pentru altă dată ceea ce aveaţi de făcut împreună.
Taur
Singura piedică pe care o puteţi întîmpina la serviciu ar fi că puterea dvs. de concentrare scade. Trebuie să fiţi atenţi în cazul în care va trebui să semnaţi ceva. Aveţi grijă cînd vine vorba de partea financiară.
Gemeni
Gîndurile asupra viitorului vă stăpînesc mintea. Veţi întîmpina obstacole la locul de muncă, dar ele nu vor reuşi decît să vă întărească. Este doar o etapă din care aveţi multe de învăţat.
Rac
În această săptămînă, veţi fi destul de impulsiv, aveţi mare grijă. Gîndiţi-vă la consecinţe. Piedicile pe care le întîlniţi nu pot fi depăşite decît cu ambiţie, pe care o aveţi din belşug.
Leu
Ţineţi ceva ascuns de multă vreme, dar va trebui să spuneţi lucrurilor pe nume. Criticile de la serviciu vă vor afecta. Încercaţi să vă relaxaţi şi să nu puneţi la suflet tot, uneori sînt doar invidii.
Fecioară
Singurul lucru care vă împiedică să faceţi ceea ce v-aţi propus va fi lipsa de energie. Veţi reuşi, totuşi, să vă menţineţi pe linia de plutire. Trebuie să depuneţi mai mult efort pentru a vă afirma la locul de muncă.
Balanţă
Viaţa de familie va căpăta altă dimensiune, într-un mod pozitiv. E o perioadă lipsită de evenimente neplăcute, ceea ce înseamnă că nimic nu vă poate prost dispune.
Scorpion
Din punct de vedere sentimental, sînteţi mulţumiţi. O “luptă” dintre dumneavoastră şi colegii de serviciu ar putea să vă dea planurile peste cap, căci nu aţi luat în considerare acest aspect.
Săgetător
Încercaţi să învăţaţi mai multe lucruri noi, nu vă retrageţi, chiar dacă nu vă puteţi concentra. Cei din jur vă vor descoperi adevărata valoare în această săptămînă şi vă veţi mîndri cu asta.
Capricorn
Munca de unul singur este mult mai utilă decît cea de grup în acest moment. Faceţi alegerea corectă! Partenerul dumnavoastră este familia, cel puţin în această perioadă.
Vărsător
Vă preocupă tot mai mult cariera şi încercaţi să vă îmbogăţiţi cunoştinţele cu orice preţ. Încercaţi să investeşti şi ceva bani în acest proiect al dumneavoastră, pentru că va merita.
Peşti
Nu vă faceţi planuri legate de serviciu sau bani, cel puţin nu unele serioase. Invidia celor din jur vă poate pune capac, dar ar trebui să fiţi mai indiferentă la răutăţile celor din jur.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *