Horoscop săptămînal. 16 – 22 iunie

horoscop-16-22-iunieBerbec
Veţi avea ceva dificultăţi financiare spre mijlocul săptămînii, ceea ce vă va făcea un pic nervos.  O să vă reveniţi însă spre sfîrşitul săptămînii şi din punct de vedere emoţional, şi financiar.
Taur
Săptămîna aceasta veţi fi foarte receptivi la lucrurile din jur, fapt ce vă face să reflectaţi asupra diverselor lucruri. Mijlocul săptămînii va fi dominat de culori îndrăzneţe, gălăgie şi senzaţii tari.
Gemeni
Trebuie să vă adunaţi, să luaţi lucrurile încet şi să vă folosiţi mai mult mintea decît inima. Spre sfîrşitul săptămînii, vă puteţi lăsa sentimentele libere şi atunci veţi avea un weekend excelent.
Rac
Acasă se întîmplăceva care vă distrage atenţia şi vă enervează. Acest lucru va avea impact asupra altor aspecte ale vieţii, fapt ce vă enerveazăşi mai tare. Abia spre vineri veţi reveni la normalitate.
Leu
Începutul de săptămînă o să vă găsească într-o stare foarte bună. Veţi simţi că orice dorinţă vă este îndeplinită. Spre mijocul săptămînii veţi dori ceva în plus de la familie.
Fecioara
Aveţi grijă la cumpărăturile făcute din impuls. Curiozitatea vă duce la unele căutări intelectuale ce vă vor face să realizaţi o serie de lucruri interesante.Veţi avea parte de nişte interacţiuni nu prea plăcute cu familia.
Balanţa
Sînteţi foarte interesaţi de ceea ce se întîmplă la locul de muncă. La sfîrşitul săptămînii, vă îndreptaţi atenţia spre sine şi prieteni, ceea ce vă va face să vă simţiţi mult mai bine.
Scorpion
Puteţi să vedeţi mai multe aspecte ale problemelor pe care le aveţi. Cel mai minunat lucru în această săptămînăeste faptul că,în sfîrşit, înţelegeţi că lucrurile se întîmplă de la sine.
Săgetător
În acest moment nu veţi putea lua decizii cu uşurinţă, dar veţi dori ca lucrurile să decurgă mai mult de la sine. Spre sfîrşitul săptămînii, veţi dori mai mult ca niciodată atenţia prietenilor.
Capricorn
La serviciu, sarcinile pe care trebuie să le îndepliniti sînt uşoare. Deşi nimeni nu prea are dispoziţia de a rezolva anumite aspecte urgente, dvs. sînteţi energici şi le reuşiţi pe toate.
Vărsător
Gîndurile care vă dominăşi care vă umplu mintea în această săptămînă sînt cele pe care nu le-aţi discuta niciodată cu o persoana străină. Prietenii vă demonstrează din nou cît de importanţi sînteţi pentru ei.
Peşti
Ceva vă irită. Vă simţiţi îngrijoraţi din cauza unor lucruri pe care nimeni nu le ştie sau nu le înţelege, în special acele lucruri care au legătură cu partea materială sau financiară.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *